[]

uyku bölünmesini nasıl engellerim

bu aralar biraz sıkıntılıyım. muhtemelen bu sıkıntıdan olsa gerek gece sürekli kabus görüyorum ve 10 kere uyanıyorum. gece yatmadan önce süt ayran vs içsem ya da ne bileyim ne yapsam rahat uyumamı sağlar?




 
senin için sakıncası yoksa eğer bir kadeh rakı, viski falan olmadı bira içmeyi dene.
içki haram dersen spor yapmayı dene.

  • seyduna6687  (10.04.13 14:31:33) 
iyice yorulup-sporla falan- uykun gelince uyusan, sabahlari erken kalksan faydasi olur belki.


  • nawres  (10.04.13 14:31:52) 
sıkıntı çok böler tabi ama böyle bir bira içip güzel hayaller kurarak uyumayı dene.


  • mega idea  (10.04.13 14:33:00) 
alkol sevmiyorum bi de rejimdeyim :/
gece gece nasıl bi spor yapmam lazım ki rahat uyumak için? 1 lt ayran içsem olmuyor mu yaa

  • neira  (10.04.13 14:45:00) 
akşam yapacağın spor bile yatağa daha istekli girmeni sağlar bence. duşu geçe bırakmazsan da iyi olur. sıkıntılarınız umarım en yakın zamanda geçer.


  • aguilas negras  (10.04.13 15:04:23) 
lipton un olması lazım , huzur çayı mı ne var. tranquility yazıyordu üzerinde. içinde papatya, melisa vs. var. ben onu içince çok rahat uyuyordum.


  • kırmızıkaşekaban  (10.04.13 15:05:03) 
rejimdeysen 1 lt ayran da çok gelebilir.

bebeklere ve hatta kedilere dahi verilen bir sakinleştirici var: passiflora

devamlı değil ama bir kaç gün en azından deneyebilirsin.
  • vejeteryanvampir  (10.04.13 16:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.