[]

Shellac Oje Ve Argan Yagi

Evet birbirinden bagimsiz iki soru soracagim Duyuru'nun kadinlarina.

1-Aranizda daha once shellac oje yaptiraniniz var mi?Soylenildigi gibi 15 gun kalici oluyor mu?Avantajlari ve dezavantajlari nedir sizce?Ayrica istanbul'da bu isi iyi yapan bir guzellik merkezi onerirseniz cok mutlu olacagim.


2-Argan yaginin saclara cok iyi geldigini duydum,gordum,okudum.Ben de bir suredir kullaniyorum ama Türkiye'de hakikisini bulmanin zor oldugu soyleniyor (benimki Fas'tan gelmisti)sizin onerebileceginiz,guvenilir dediginiz bir marka var mi ve sahiden argan yaginin ise yaradigini dusunuyor musunuz?

Sorularim bunlar,simdiden tesekkur ederim efendim hepinize :)

 
Shellac kalıcı oluyor da böyle uzuyor dipten dipten dipleri açık oluyor tırnağın gözüküyor gıcık oldum ben, bir de 65 tl'ye mi ne yaptırmıştım nail pro muydu neydi yanarım yanarım o giden paraya yanarım. çok gereksiz bir para. üşengeçim ben diyorsan düşünülebilir ama :)

argan yağı ben loreal matrix'ten aldım içinde var valla diplere süremiyorum bunu ama böyle elektriğini alıyor gibi onun da saçımı yağlandırdığından dolayı olduğunu keşfettim. :D Daha biterse almam heralde. Kırık saça hiçbir şeyin faydası yok ya.
  • ekaterina  (09.04.13 22:08:02) 
1- dipten çıkan kısım iğrenç görünüyor. aynı paraya 10-15 kere güzellik salonuna gidip normal oje sürdürürsünüz zaten.

2- bu argan yağı bana altın çilek furyası gibi geliyor. bence gereksiz yere pohpohlanan bir ürün.

ben l'oreal'in ürettiği, kuaförlerde satılan mythic oil diye bir şey kullanıyorum; onu tavsiye edebilirim, cidden farkı görüyorsunuz.
  • kayranin kedisi  (09.04.13 22:35:34) 
shellac ben bi ara ust uste yaptirdim. ozellikle yazin ayak tirnaklari icin muhtesem diyebilirim. ayak tirnaklari gec uzadigi icin daha uzun kaliyor. ustune istedigin ojeyi surup sonra asetonla silebiliosun altta shellac kaliyor yine.

ama el icin ayni seyi soyleyemicem. ilk 1 hafta cok guzel sonra uzadikca cirkinlesiyor.

argan yagi bende kullaniyorum loreal olani. sacimi agirlastirdigini dusunuyorum. boyle kirli gibi geliyor. yagli yagli. ama duzlestirdikten sonra cok kuru oldugu icin suruyorum mecbur.
  • slalom  (09.04.13 22:39:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.