[]

Bu ne ki şimdi?

Merhaba nasılsınız önceliklen bu duyuru çeşitli yemekler içerecek aç olan okumasın :) kıyamam size. ben gaziantep'teyim iki yeni evlenen arkadaşımı davet ettim geldiler gelirken iki arkadaşlarını davet etmişler neyse ben de tanıyorum işte uzaktan onlar da evli falan filan şimdi sabah ben aldım bunları katmer yemeye götürdüm sonra tahmis kahvesine, halil ustaya, zeugma müzesine, botanik bahçesine, biyolojik gölete, koçak baklavaya tatlı yemeye falan velhasıl neresi varsa götürdüm. Neyse efenim şimdi ek çiftin erkeği ay çok fena olduk ay fıstık komasına girdik insan kahvaltısı istiyorum ben katmer ne dedi yaklaşık 30 kere kurdu bu insan kahvaltısı cümlesini, işte baklava nasılmış öyle çok ağırmış vs. kızımız da ay antepte nereyi gezdik ki mardine gitseydik keşke dedi. Ayıp değil mi bu şimdi, sonra niye sinirleniyorsun oluyor yarın da balıklıgöle gidelim ordan maraşta dondurma alırız diyen gene benim bak hiç içimden gelmiyor şimdi zaten çoookk uzaktan dolaylı tanışıyoruz gelmişsin evime kalıyorsun, her türlü misafirperverliği göstermeye çalışıyorum insan bi teşekkür etmez mi ya?




 
ben yine rehberliğimle sizi sıkmayayım, açıkça görülüyor ki zevklerimiz de uyuşmuyor siz kafanıza göre gezin de.
o kadar emek verip zaman ayırmışsın, beğenmemek her şeyden şikayetçi olmak da ne.bırak kendileri takılsınlar sen de onların paralı turist rehberi değilsin ki nazlarını çekesin.

  • alice practice  (07.04.13 01:06:02) 
Gittiği yere özgü şeylerin tadına varamayacak insan otursun evinde bence. Biri beni öyle gezdirse gıkımı çıkarmam valla, ne güzel.


  • saatgeceninonikisi  (07.04.13 01:07:44) 
sal bence onları..kafalarına göre takılsınlar


  • gorki  (07.04.13 01:07:48) 
bence çok ayıp etmişler. bazı insanlara yaranabilmek mümkün değil. maraş'a falan da götürmeyin, nasılsa hora geçmeyecek.


  • marla is in my head  (07.04.13 01:09:16) 
O arkadaslar bildigin kabalarmis bence,oyle sey olur mu yahu Antep'e gelmisler,kahvaltida kruvasan yemeyi mi dusunmusler?Eger oyleyse hic gelmeselermis zaten..

Ayrica yukarida soylendigi gibi sen onlarin parali turist rehberi de degilsin,bu sekilde davrandiklari icin kizmakta haklisin.
  • fraise  (07.04.13 01:11:29) 
Yahu bi de bastıra bastıra söyledim burda çok sevilir katmer pazarları hele çok satılır kahvaltıda dedim, hala diyor ah yumurta zeytin insan kahvaltısı olm işte diye biz hayvanız ya sanki töbe yarabbim.


  • ekaterina  (07.04.13 01:12:19) 
haklısın.
misal beni götürsen böyle gezdirsen, yedirip içirsen her lokmada tişikkür eder idim. onlar pek insan içine çıkmamışlar galiba o,O lan evinde kalıyolarmış bir de....

  • nax  (07.04.13 01:13:56 ~ 01:14:37) 
bu ne terbiyesizliktir arkadaş! durduk yere nasıl sinirlendim anlatamam! dıdısının dıdısı tanıdık olacak, gelecek evimde kalacak, işi gücü bırakıp şehirdeki görülecek yerleri gezdiricem, yenilecek şeyleri yediricem, bir de ay fıstık koması ay insan kahvaltısı diye bik bik edicek! aklını alırım valla onun! en terbiyeli halimle bile "defolun gidin otelde kalın amk, kendi kafanıza göre gezin bir daha da selam bile vermeyin bana" der geçerim. sen yine kibar adammışsın yarın da şuraya gidelim filan demişsin...

bu nedir yaa! insan nezaketen bile olsa zahmet verdik sana o kadar filan der! ne kadar arsız ahlaksız olmuşuz biz be!

yeminle sinirlendim gece gece :@
  • tezumomikuari  (07.04.13 01:19:46) 
ayıp ki ne ayıp. bir kere katmer! insan öpüp başına koyar. glikozla, ayçiçek yağıyla yapılmış baklavaya alışmışlardır, tereyağını anlayamamışlardır. sen onları pavyon gibi bir yer varsa oraya götür. kafalarındaki klişeyi yaşasınlar. nasıl olsa döndüklerinde ay şöyledi diyebilmek için geziyorlar. bırak hiçbir şey yapma ekaterina kardeşim sen gayet iyi ağırlamışsın. bizim kültürümüzde yedirme, içirme, gezdirme, misafiri hoş tutma vardır. beğenmiyorsa bile o insanın yüzüne söylenmez.


  • ecaz  (07.04.13 01:23:47) 
Ha bi de nasıl insanmışız biz, yemekten sonra yenecek tatlıyı sabah yiyormuşuz bu nasıl işmiş, sana ne lan sana ne çok sinirlenmişim evet düşündükçe geliyor valla.


  • ekaterina  (07.04.13 01:26:23) 
kusura bakmayın arkadaşlarınız accık öküzmüş. yapabileceğiniz en güzel şeyi yapmışsınız, sinirlenmekte haklısınız.


  • cdiyez  (07.04.13 02:33:20) 
insan olana insan kahvaltısı veriyolla
diyemedin mi ya la :D

  • units  (07.04.13 02:37:15) 
aboo nasıl insanlar bunlar yahu :/ sakın bugün gezdirme! bırak ne halleri varsalar görsünler, o davet ettiğin arkadaşların da çok ayıp etmiş yani, misafirin misafiri olur mu ya?


  • kadifepanter  (07.04.13 07:43:13) 
haklısın ayıp.


  • basond  (07.04.13 08:17:42) 
Muhtemelen bir daha gelmek isteyecekler sende gazi şehrimizin kapılarını suratlarına vuracaksın.


  • dokuzonbeş  (12.04.13 13:44:29) 
ben olsam açık açık hıyarlıklarını yüzlerine vurup, ne haliniz varsa görün der, hiçbir şeyleriyle ilgilenmez, sonrasında da arama mesafe koyardım.

böyle yol yordam bilmeyen adam, yarın öbür gün başka konuda da ters hareket eder.
  • blatta hiberna  (12.04.13 13:49:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.