[]

ankaralılar / ankaradakiler bilir

ankara'yı hiç bilmeyen ve yeni mahalle metro yakininde çalışacak bir insan nerede oturmalı? eğlenceye kültür sanata yakın, ulaşım imkanları iyi, kirası düşük muhit neresidir? ne önerirsiniz bu insana?

teşekkürler.


 
esat; kızılay ve tunalı dibinde olur, her bütçeye uygun ev var, işe giderken de 15 dakika metroya yürüyüp 15 dakikada da metroya binip gidersin, mis.


  • thejester  (06.04.13 23:42:11) 
araba varsa yenimahalle'de belediye'nin oralarda oturmak çok mantıklı olur. yahut çok uygun fiyatlarıyla varlık mahallesi.

tunalı, bahçeli gibi yerlere ulaşman şahsi aracınla 20-30dk. esat güzel ama ucuza ev bulmak epey zor. ucuzlar da genellikle bakımsız oluyor. ayrıca o yönden metroyla yenimahalleye gitmek için çift vesait gerek. otobüsle gitsen; sabah-akşam saatlerinde o güzergah'ın trafiği çekilir gibi değil.
  • atmosphere  (06.04.13 23:49:58 ~ 23:50:43) 
Esat bence de olmaz, her gün 15 dakika yürümek de pek mantıklı değil. Bunun ayazı var, kışı var, sıcağı var vs. Metroya yakın yerler seçilebilir aynı şekilde. Maltepe tarafları olabilir belki, fiyatlardan emin değilim gerçi. Ya da Yenimahalle bizzat...


  • bi mekan  (07.04.13 00:02:12) 
Kolej çevresi


  • homo sapiens gotgobekus  (07.04.13 00:06:18) 
Arkadaslar merhaba, baslikta belirtildigi gibi Ankara Bahcelievler
1. caddede ankaray'a 1 dakika, 7. caddesi 10 dakika uzaklikta bulunan kocaman terasli (mangal yakilabilir) evimize 3. araniyor. 2 universite ogrencisi erkegiz. Gelecek kisinin calisan veya ogrenci olmasi bizim icin farketmez.

Gelecek kisinin odeyecergi tutar Kira, aidat, faturalar dahil olmak uzere 275 Tl'yi gecmeyecektir. Gelecek kisi bu paradan 1 lira fazla vermeyecektir. Evimiz konumu itibariyle pek cok restoran, fastfood vb. yiyecek noktalarina cok yakin oldugundan dolayi, eve gelecek kisi hizli ve ucuza beslenebilecektir. Gelecek kisinin odasinda gardrop bulunacagindan, masasi ve yatagini ayarlayip gelmesi yeterli olacaktir.

Iletisim bilgileri:

Batuhan KAYGUSUZ

0554 239 61 07

Ziya Cagri YENI

0537 914 42 84
  • sengdil semir  (08.04.13 05:26:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.