[]

lazer epilasyon

abiler var mı yaptıran buralarda??? fiyat ve etki öğrenmek isityorum yan etki olumlu olumsuz ne varsa

edit: hangi tür lazeri kullandınız


 
ben sırtıma yaptırdım çok acıdı. 2. seans bitti fakat çok büyük bir azalma olmadı. dövmeden daha fazla acıyor.


  • dodi el ford  (04.04.13 23:27:53) 
1.ALTIN KURAL: ne olursa olsun ne derlerse desinler iğneli epilasyon değil normal, düz lazer yaptır. (sarı veya güçsüz tüylere, koyu tenlilere,yüze, yanağa vs lazer işe yaramaz, daha da çoğalır diye "bahane" buluyorlar.neden? lazer cihazını her bölge, tüy ve kişi için tekrar ayarlamak istemiyorlar ya da uygulayacak kişi ayarlamak için yeterince bilgili olmuyor) Hiç bir yere sıçramaz, daha çok olmaz. İğneden bin kat daha etkili ve ucuz her şeyden önemlisi acısız olur.

2.Uygulayacağın bölgeye göre gideceğin merkeze göre değişir ücret skalası. Tavsiyem alxandirate cihazlarla yaptırman. Yani lazer atarken soğuk hava üflesin. Bir de hava yerine küçük buz parçaları atan var onda daha çok hissediyorsun. Sor mutlaka hava üflese daha iyi.

3. Ortalama bir yere git, çok da paçoz bir yere gitme, cihazlar eski olmasın.

4. En az 2 seans sonra etki görürsün. 6 seans ideal bence. Zaten 1.-2. seans arası bir ay olsun diyelim. 2.-3. arası bir buçuk ay oluyor.(hem seyrek hem geç çıkıyor kıllar) 3.-4. arası 2 ay falan öyle öyle sıfıra yaklaşıyor işte.

5. Bir kaç seans veya bölge için fiyat teklifi al; indirim de yaparlar.

6. Sakın pes etme. Vereceğin paraya acıma çünkü kesinlikle değiyor. Diyeceksin ki piii benim kafama daha önce neden gitmemişim :). Şaka bir yana çok pahalı bile olsa değer ki artık ucuzladı.
  • jimjim  (05.04.13 00:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.