[]

Ölsem keske

Bu dis agrisi beni mahvetti. Soktora da gitmek istemiyorum. Aksama da onemli bir randevum car. Suratim sissin de istemiyorum. Sag ustten ikinci azi disim agriyan. Gozum yerinden duscek. Yarim saat once voltaren aldim sma hala etkisi yok. Yuzum sakin sismesin. Napilir ne edilir bu durumlarda?

Not. Birkac sy once kanal tedavisi yapildi bu disime. Doktor bu gunun gelecegini, ileriki vakitte disi cekmenin gerekebilecegini soylemisti. Ama neden bugun?!!!!!
Uf /:

 
karanfil çiğnemeyi dene.diş ağrısını kesiyomuş.biraz rahatlatır belki ağrı açısından.


  • rock n roll  (04.04.13 11:20:59) 
Doktor o soktor degil. Sfkvklgkfsj soktor ne ya. Ayrica car da degil, var. sma diye zaten bi sey yok ama o. Bi de sondaki de ay. Hay bu mobileee!!!


  • retronology  (04.04.13 11:21:20) 
Bende kanal tedavili dişimin kaplamasını değiştirtiyorum su an, etol fort diye bi ilaç verdi doktor. İlk içince 2 3 saat ruh gibi oluyosun ama sonra düzeliyo.


  • pirenses  (04.04.13 11:26:13) 
dut şurubu al aktardan. böyle dilinle dişinin etrafını ovalayacaksın. yutma yani zöp diye.


  • kediebesi  (04.04.13 11:30:22 ~ 11:31:09) 
sol üstten ikinci azı dişime önce kanal tedavisi yapıldı, sonra çekildi. Keşke baştan çektirseymişim. Bugününü kurtaramam ama o dişi çektir gitsin. Çok daha rahatım eksik dişle.


  • harzem  (04.04.13 11:34:27) 
kırık gibi düşün bu durumu; kırığın tedavisi, kırılan uzuvdan duyduğun acının iki mislidir; ama başka da çare yoktur.
seninki de böyle işte. git bence biran önce doktora da biran önce bitsin bu sıkıntılı durum.

  • pangea  (04.04.13 11:34:36) 
advil, mutlaka advil, 5 dakikada keser, koş git al

apse yaparsa da 1000 lik amoklavin bir tane atıp yarın doğru doktora. o işin ertelemesi yok, bugun, yarın, seneye seni yakalıycak tekrar.
  • sakallibebek  (04.04.13 11:54:33) 
@pirenses'in dediği ilacı alayım diyordum ben de. ama advil var mı bi bakıyım faydası olur diyorsanız
@kediebesi, yutardım valla /:

bugünü bi de yarını geçirsem kafi, çekilcek başka şans yok. uf y neden ben! neden ben! tabanca olsa çekip vurcam! -.-
  • retronology  (04.04.13 12:16:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.