[]

bu korenin derdi ne

ne coştu la bunlar birden savaş mı çıkartacaklar nolacak? dertleri nedir birden bonba atarız füze atarız nükleer savaş çıkartırız hepinizi haritadan sileriz diye konuşmaya başladılar?




 
kolay degil, kan alirlar.

memearchive.net
  • she was my baby  (04.04.13 05:16:45) 
Senelerdir ayni seyleri soyluyorlar, fakat teknik olarak vurabilecekleri en uzak ulke avusturalya. Onu basarabilecek fuze sayilari cok sinirli. Ki kuzey kore'nin etrafinda bir cok fuze kalkani var.

Yeni gecen lider eleman halkin sempatisini kazanmaya calisiyordur herhalde. Boyle bir durum varken sadece esip gurluyorlar diyebiliriz.
  • latios  (04.04.13 05:30:24) 
Amerika ile G.Korenin kuzay kore sınırında tatbikat yapması ve amerikan füzelerinin kuzay koreye çevrilmesi tedirgin etti onları


  • facebook  (04.04.13 06:21:51) 
komünist kafası işte.
halkı onlar için birer robottan ibaret. halkı açlıktan geberirse gebersin, önemli olan devletinin ne kadar çok silaha sahip olduğu.

o yüzden içeride halkı sefaletten geberirken, afrika ülkelerinden bile daha vahim durumdayken, bu sikikler hala sağı solu tehdit etmekle meşgul.

hiç merak etmesin bu salaklar. güney kore kuzey koreye saldırıp işgal edecek kadar gerzeiaklı değil. oranın fakir halkıyla, ekonomisine zeval getirmez
  • kamera motor  (04.04.13 07:22:55) 
(bkz: kim jong-un'un komutanları ile bindiği tekne)

bir bok olmaz kuzey kore'den, önce gemi yapsınlar da sonra amerika'ya atarlar atom bombasını.
  • baldur  (04.04.13 08:12:29) 
sikkofeller silah mühimmat falan satacaktır başka hesaplar vardır işin içinde. hiçbi ülke deli sikmiş gibi savaşa girmez, savaşa itilir.


  • afiyet  (04.04.13 10:53:22) 
o değil de, abd'nin buyruğuyla bizi gene savaşa almasınlar?
işin bu yanını da düşündünüz mü?

  • pangea  (04.04.13 11:48:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.