[]

nişan/söz törenim için elbise

nişan/söz törenim için elbise bakıyorum. lakin her yer acayip abartılı şeylerle dolu. aklımdan geçen daha sade ve vintage bir elbise olması yönünde. ekte bulunan elbiselerin etek kısmı gibi olsun istiyorum. üst tarafı ve rengi değişir tabii.bir çok yere baktım ama hiç böyle modeller bulamadım. sanırım ya diktiricem ya da çok nadir bulunan bir şey olduğu için bu tarzdan vazgeçicem. sizlerin bildiği bir yer var mı bu tarz elbiseler satan. ya da bildiğiniz güvendiğiniz anadolu yakasında bir terzi de olabilir.
ya da o tarz değil de bak şu tarzlarda çok sade ve şık durur derseniz de önerilere açığım. yardım edin lütfen :(

bu arada bütçem en fazla 200 tl olacak.

 
şuraya bir bak derim;
www.lightinthebox.com

Ama gümrüğe takılır mı, kargosu ne kadar olur bilemem...
  • buttercup  (03.04.13 18:44:47) 
Kadıköy'ün ara sokaklarında böyle kıyafetler satan minik minik butikler bulabilirsin, şimdiden tebrikler:)))


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (03.04.13 18:51:06) 
merhabalar elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım. ben baktım sizin dediğiniz tarza yakın buldum ama tam istediğiniz tarzda bulamadım. bir de siz bakın diye:
www.zara.com
shop.mango.com
shop.mango.com
www.hm.com
www.hm.com
www.hm.com
www.pullandbear.com
www.bershka.com:false,page:0,cat:0,price:0:129,special,size,color
bu sekmeleri belki aradığınızı bulursunuz belki istersiniz diye verdim. fiyatlar uygun ve 'söz' için pek şaşalı da değil. genelde böylesi olması da mantıklıdır.

vereceğim yeri bilmediğinizi düşünerek hem adresini hemde facebook adresini yolluyorum. bir vintage shop:

www.facebook.com

www.facebook.com
sentetik sezar. mağazasına gidin gerçekten belki aradığınızı burada bulabilirsiniz.

adres :Cihangir mahallesi (KAZANCI YOKUŞU) pürtelaş sokak no:1/A Taksim/İstanbul

www.lookbook.nu bu sekmede 'arama' yerine 'vintage dresses' 'dresses' 'vintage' gibi şeyler yazarsanız tıkladığınız kullanıcının fotoğrafının altında elbisesini nereden aldığı yazıyor. belki bir internet sitesine denk gelebilirsiniz.
lookbook.nu
lookbook.nu
lookbook.nu
  • erenbey  (03.04.13 19:44:36 ~ 19:46:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.