[]

Nedir yahu bu?

Ayy hiç mi bir şeye tahammül kalmamış anlamadım ki, bi yazılar eğrildi bi sinek geldi falan diye compumaster'a olgun değil demeler falan, saçma değil mi ya? Bence siz olgun değilsiniz hiç <3 compumaster :) sorulu duyurulu başlık olsun bu da.




 
bence bunlari takmamak gerek.
olay olacak bir sey yok. saka yapilir. begenirsin, begenmezsin. bu kadar. konusacak bir sey yok yani.

  • lorenzen  (01.04.13 23:11:51) 
Ben de onu diyorum, maksat gevezelik olsun :) hem de compumaster'ın çok üstüne geldiler cık cık dedim.


  • ekaterina  (01.04.13 23:14:18) 
compunun da çok umurunda

**umurundaymış adam açıklama yaptı.
saygılar.
  • cecilia  (01.04.13 23:15:27 ~ 23:38:58) 
Katılıyorum, birkaç kişi, yapılan şakaları zırvalık derecesine taşıdı. Kolayca çözümü varken, gereksiz yere isyan ve ağlamaları anlamak güç.
-Günün anlamını belirtmek açısından, compumaster'a uğraşları için şükranlarımızı sunuyoruz :)

  • a different dimension  (01.04.13 23:17:56) 
öyle eğlendik saçmaladık gitti işte.. bu da bir anımızdı..


  • ermanen  (01.04.13 23:25:08) 
evet siteyle oynamalar cok basarili degildi kabul etmem lazim. su yana yatma olayi asagidaki kutular yuzunden bozulmasa aslinda yazilarin netligi pek bozulmuyordu. Net olsaydi tek yapacagim sey o olacakti. Neyse milletin hic bir seye tahammulu kalmamis, zaten site olan ilgi de her gun gozle gorulur azaliyor.


  • compumaster  (01.04.13 23:35:03) 
Atarlanmalar falan değil de Compumaster siteye katılım ve ilgi azalması durumu hakkında ciddi misin? Eskisi kadar çok girmiyorum duyuruya ama kasabanın ortasında çöl çalıları yuvarlanırsa bu koyar bak.


  • ukde  (02.04.13 00:27:41) 
Sadece bu ay % 15 - 20 kuculme var anlam veremedigim bir sekilde


  • compumaster  (02.04.13 04:44:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.