[]

gs real icin arkadasim kombinesini verecek kaca versin

Kac lira vereyim 2 kombine lazim. Ondan almak istiyorum kac lira vereyim? Kale arkasi sanirim




 
ne parası, parasız versin. o nasıl arkadaşmış lan öyle.


  • midesiz  (29.03.13 09:27:57) 
Adam satacak niye parasiz versin. Ben alayim bana yarasin.


  • yedinumara  (29.03.13 09:30:41) 
normalde kombine öncelikle takıma destek olmak için sonra da maçlara gitmek için kullanılır. kendin gitmeyeceksen arkadaşlarına sorarsın gidecek olan var mı diye ödünç verirsin. ama gördüğüm kadarıyla gsliler kombinelerini satmaya yatkın taraftarlar. birazdan piyasasıyla ilgili bilgi verirler sana. fakat bence 50 lira'dan fazla etmez.


  • midesiz  (29.03.13 09:40:45) 
arkadaşsa parasız versin tabi ki de 1 tanesi için 100 tl gibi bi rakam önerebilirsin bence.(ya da 2 tanesi için 250 gibi) ha muhtemelen sende bizi skiyosun deyip kabul etmeyecektir çünkü 250-300 gibi rakamlar konuşuluyor. maç günü kale arkası bile 500e gidebilir.


  • ooziee  (29.03.13 09:54:03) 
adamın paraya ihtiyacı vardır. saçmasapan muhabbetler yapmaya gerek yok. 100 liraya verirse al. bilet bulma telaşesi ile uğraşmamış olursun.


  • thekingsofrock  (29.03.13 11:10:06) 
dostum 400 civarı gider. hazırlık maçı değil. cl çeyrek final maçı ve real madrid'le. maç gününe doğru 500'ü de bulabilir. ki bu para arkadaşının kombine kartını aldığı paraya tekabul ediyor. arkadaşın demezse ki sana verdiğimde elime geçecek parayla başkasına kiraladığımda elime geçecek parayı karşılaştırıyorum komik bir mebla çıkıyor, aranızda 100 200 bişeyler yapın. memlekette gsmh yıllık 20 30 bin dolar değil. gönül ister karşılıksız yapılsın böyle imece usulü hareketler de gerçekçi olmak zorunda insanlar.

ha galatasaraylılar tek dişi kalmış kapitalistler, geleneklerinden uzak, taraftarlık ruhundan yoksun insanlar, diğer takım taraftarları ölümüne takımlarının yanında, kendilerini parçalarcasına sosyalist, işçinin emekçinin hakkını sonuna kadar savunur, aynı zamanda geleneksel, delikanlı takım taraftarları.

hayatlarında böyle müsabakalarda bulunamadıkları için diğer takım taraflarının kombine karaborsa piyasası keşfedilemediğinden konuşan insanlar da var galatasaraylıların meyilliliğinden bahsedenler. sayın aziz yıldırım cl çeyrek final maçında gittigidiyordaki kombine bilet satış ilanlarını suç duyurusuyla kaldırtmıştı. bir kere tecrübe etmişiz yine de. gittigidiyor'a bile yasak getirilen bir durumda taraftarın neye meyilli olduğu aşikardır.
  • il padrino  (29.03.13 12:54:39 ~ 12:59:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.