[]

gelmiş, geçmemiş hiç

bu sefer çok farklı bi durumla geldim.

üni.de okuyorum yaş 22.
birinci sınıfa başladığım gün, tüm üni.lerde olduğu gibi, ilkgün fakülte konferansı olur, ben de konferans salonunda kız arkaşımla oturuyorum hasret gideriyoruz falan. derken bi genç geldi bizim oturduğumuz sıranın 3-4 sıra önünde bi koltuğa geçti oturdu. görür görmez "ne cool ya!" dedim kız arkaşıma, bir güzel çekiştirdik. ve üstüne "keşke aynı bölümde olsak!" dedim sanki sevgili olacakmış gibi.
ertesi gün bölüm oryantasyonunda sınıftayım.. ne göreyim o da sınıfta.
yok böyle şans dedim. bi şekilde tanışacaktım yolu yok.
neyse ismini neyin öğrendim arkadaş olduk bi dönem çok iyiydik. fizik lab.larında aynı gruptaydık falan lab.dan çıkıp bölüme birlikte giderdik. yani grupçak.

neysem ben feci etkileniyorum ondan, öyle böyle değil..
ama gidip de demedim böyleböyle diye.
onun bir arkadaşına dedim sevgilisi var mı yok mu ya ben hoşlanıyorum diye.
o arkadaşı da biraz dalgaya aldı beni galiba git konuş dedi ama ben dalga geçtiğini hissettim sustum demedim bişi.
kaç yıl geçti hala hoşuma gidiyo ama ne bir muhabbet kaldı aramızda ne selam-sabah.

üzülüyorum, koridorda bazen aynı derste falan oluyoruz.. selam sabah yok. varlığı var sesi var ama benimle konuşmuyor.

düşündüm taşındım olacak iş değil.
mesaj attım yarın seninle konuşmam gerek bi konu hakkında dedim.
yarın benimle konuşmama sebebinin hoşlanmam olduğu mu? diye sorucam daha doğrusu açık açık hoşlanıyorum senden dicem amaaa, sensiz iyiyim seninle çok iyi olabilirim imajı vermem gerek.
hani arabesk e bağlayıp "sensiz olmaz dön dülaaayyy" a bağlanmayacağım.


sizce bu er kişisi, hakkımda ne düşünebilir bu konuşmadan sonra?

not: 2010-2011 eğitim öğretim yılından bu yana. onu 2010 eylül ayında gördüm,yeşil lacoste kot pantln, new balance spor ayakkabı, metalik saat vegüneş gözlüğünden ibaretti kendileri.
ay ben ne yapıcam?

 
bence normal sohbet etmeye çalış önce


  • ermanen  (27.03.13 19:43:19) 
benimle neden konuşmuyosun de bence


  • lady montana  (27.03.13 19:43:44) 
okudum da ne desem bilmiyorum , sen geç kalmışsın gibi.
zararın neresinden dönersen prensibi ile saldır artık yapıcak birşey yok adam gibi git konuş yeter.

  • Caaannn  (27.03.13 19:47:33) 
İleri de pişman olmamak için gidip demem lazım, ayrıca, sevgili olamayız öyle hissediyorum bi sevgilisi vardı benden bakımlı. Ne bileyim tipten kaybettim sanırım


  • indescribable  (27.03.13 19:49:08) 
Keske mesaj atmayip derste gordugunde konusmaya calissaydin. Not falan isteseydin. Yillardir konusmadigin insana "beni neden gormezden geliyorsun?" demen bayagi tuhaf kacar. Sen en iyisi bulustugunuzda soyleyecej baska bi sey bul. Senin alnadigin ama onun aldigi bir ders dusun mesela. "ya benim bi arkadasim da seninle o dersi almiypmus. Seni de derste gormus. Notlari eksik, numarasi sende varsa arayip ister misin?" diye israr etti falan dersin.


  • damdanakan  (27.03.13 19:54:19) 
Bence hislerinden bahsetme. Zamanla aranizda bi iletism, bi yakinlik kurulursa o zaman soylersin. Simdi soylersen kalbinkirilir.


  • damdanakan  (27.03.13 19:56:51) 
mesaj olmamış. bence durumu kurtarmak için bişeyler içelim mi falan diye bağla. direkt ben snaa boş değilim konuşması gibi olacak gibi olmuş seninki


  • sttc  (27.03.13 19:59:27) 
Ama zaten öyle boş değilim. Kalkıp bi yere davet etsem gelmez.


  • indescribable  (27.03.13 20:01:55) 
erkek olarak biliyorum eğer bir hatunla konuşmuyorsan ya sevmiyorsundur, ya da umrunda değildir yani ne sever ne de sevmez. bence yarın direk hoşlandığını söyleme. muhabbetiniz tekrar olunca onun da sana birşeyler hissettiğini düşündüğün zaman söyle bunu. yoksa yarın hayal kırıklığıyla günü sonlandırabilirsin.


  • neil manke  (27.03.13 20:34:54) 
Yahu ben onunla yarın sevgili olmayı beklemiyorum hatta sevgili olmayı beklemiyorum ki.
Yarın ben bunu söyleyince o ne düşünebilir? Bunu soruyorum.

  • indescribable  (27.03.13 20:37:00) 
bişey olmayı beklemiyorsan niye söyleyeceksin? istemem yan cebime koycu seni. hoşlanıyorum diyip kendini çekiceksin eleman isterse gelecek. madem bir şey yapıyorsun tam yap. ya da hiç yapma dedikleri gibi kıvır.


  • öteki ben  (27.03.13 21:26:29) 
Hayır hayır kırılmam söz konusu olamaz o kadar kezban değilim. Red edilirsem karalar bağlamam.
Evet ben söylücem bendeki duygular tükenmeden isterse gelir, istemezse gelmez bu kadar basit. Gelmicek diye hayatımı durduramam

  • indescribable  (27.03.13 21:32:31) 
bu iş olmaz. bence sen geç olmadan bir aile dostunun çocuğuyla evlen kurtar kendini.


  • midesiz  (28.03.13 12:57:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.