[]

teknik sayılabilecek kol saati sorusu -capsli-

selam.
kendime internetten casio bir saat aldım lakin bileğime aşırı bol. acaba capsteki aksamı kendim bir şeyler yapıp kordonu kısaltabilir miyim yoksa saatçiye mi gideyim?



 
selam, naber, tanışalım mı :):):)))))):):))))


şaka bir yana kendin bulaşma. götür bi saatçiye bi veya iki tık kısaltır onu zor bişey değil o saatler için.
  • fakir nightboy  (26.03.13 21:27:16) 
saatçi tertemiz iş yapar hiç uğraşma, 1 lira alır en fazla.


  • jamiro  (26.03.13 21:27:42) 
pim yuvalarına girecek kadar ince ama sağlam bişey varsa elinde birer ya da ikişer bakla çıkarmayı dene iki taraftan da. yoksa öyle bi imkanın 30 saniyede halleder herhangi bi saatçi.

not: bi de maniküre falan git eller perişan.
  • speculative fiction  (26.03.13 21:28:05 ~ 21:28:53) 
  • fukka  (26.03.13 21:31:05) 
saatçi +1. gözler lens mi ?


  • nedensizce  (26.03.13 21:31:42) 
su delige
a1303.hizliresim.com
ince bi tornavida sok ve yukari dogru kaldir tik diye acilir. biraz zorlaman lazim korkma bozulmaz
soyle yani
www.youtube.com
@fukka da vermis ayni linki benden once olsun:)
  • rentts  (26.03.13 21:31:51 ~ 21:32:16) 
@speculative fiction; bilgi için teşekkürler. okulda matbaa boyasıyla çalışıyorum ellerim o yüzden öyle. yapacak bir şey yok.


  • robin sparkles  (26.03.13 21:33:25) 
o altın saat ne öyle allah belanı vermesin be zenci olduk gidiyoruz


  • fukka  (26.03.13 21:36:29) 
saatçiye git .ama matbaa boyası dedin ben seni tanıdım şimdi demicektin onu, zaten yüz belli.zaten ulan tanıdık mı ki acaba diyodum.

görüşürüz.. bu ekşi sözlük ve ekşi duyuru platformlarında ki ilk ve son iletişimimizdi. lütfen nerden tanıyorsun, sen kimsin gibi şeyler sormayınız rica ediyorum.
  • ehli suhan  (26.03.13 22:39:14) 
retro bir casio aldığının farkında olmayanlar altın sarısı saat diye eleştiriyorlar haliyle, bunlara kulak asma.

saatinin kilit kısmı da açılmaktao lup ileri geri ayarlanabilir bir özelliğe sahiptir. bir kıskaç mekanizması var onu açabilirsen iler geri ayarlayabilirsin. diğer türlü "bakla çıkartmak" diye tabir edilen ayarlama işini de bırak saatçi yapsın, küçük esnaf ve usta zanaatkarlarımız yok olmasın. ;-))
  • robinbook  (27.03.13 00:17:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.