[]

Güçlü bir bilgisayar ve printer önerisi?

Merhaba öncelikle yapacağımız işleri sıralayayım siz de bana yardımcı olun, bu bilgisayarda internete giricez, dizi izlicez :P bunun dışında akıcı bir şekilde autocad, autocad civil 3d ve netcad çalıştırması gerekiyor hem de en az 4-5 yıl bu akıcılığı koruyabilmeli. laptop olması taşınabilirlik açısından önemli, hem işte hem de eve götürüp orda çalışmama devam edebilmeliyim.

1. sorum ultrabook bu işler için gider mi, hangi ultrabook?
2. sorum ultrabooklar az kalır gibime geliyor benim o zaman nasıl bir şey almalıyız öneriniz nedir?
3. sorum isee macbook alsak nasıl olur :D windows kursak falan olmaz mı hep bi macbook um olsun istemiştim ama alacak bahane bulamıyorum nasıl iş ya bu :)

4. bir de printer önerisi rica edeceğim sizden, lazer olsun scannerı da olsun fotokopi de çekebilsin, bu kadar.

not: para sorun değil 10 bin tl'ye kadar bütçemiz var.

neyse akla yatkın mantıklı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

 
monster iş istasyonu görmüştüm geçen gün. 8000-9000 arası birşeydi. ona bakabilirsin.


  • sutlu nescafe  (25.03.13 14:04:14 ~ 14:06:24) 
madem para çok bunu al.
www.istanbulbilisim.com.tr

  • bu da mı gol değil lan  (25.03.13 14:09:25) 
msi olmasın yahu, toshiba, asus, sony falan olsun. özellik söyleseniz de olur mesela 16 gb ram seni uçurur yeter o işte şu kadar işlemci olur falan deseniz de olur yani. ekran kartı kesin şöyle olsun vb. gibi.


  • ekaterina  (25.03.13 14:19:17 ~ 14:22:23) 
para sorun değilse monster'dan paranızın satın alabileceği en üst oyun bilgisayarını toparlayın. web siteleri var sipariş için.
işlemci i7, ram 12gb+, ssd 256 gb, ekran kartı sağlam bir şey olacaktır.

  • ozdek  (25.03.13 14:30:51) 
monster'da istemiyorum desem, sevemedim ben onları toplama bilgisayardan hayır gelmiyor hem ya.


  • ekaterina  (25.03.13 14:32:59) 
dell'in böyle aletleri var, render için kullanılan, istasyon mu ne öyle bir şey diyorlar.
gördüğüm kadarı ile servis/garanti yönünden en başarılı firma dell.

  • late viper  (25.03.13 14:34:05) 
O zaman macbooklara yöneleceksin.

ABD den getirme şansın var ise daha bir güzel olur.
  • grimer  (25.03.13 14:57:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.