[]

Dünün en beğenilenleri

(bkz: #32853933)

hiç mi sinirlenmiyorsunuz şöyle bir entry'nin bu listede olmasına? adam bunu yazsın mesele bu değil, yüz bin liseli de gidip oylamış utanmadan. şu adamın diğer yazdıklarına falan bak bi bak.

bak üzülmüyor musunuz demiyorum, duygusallığa gerek yok; ''sinirlenmiyor musunuz?'' diyorum.

2003 yılından beri sözlüğü takip ediyorum, şu hale nasıl olur da ses etmiyorsunuz?

Biri de çıkıp ''o da düşünce şimdi ama bıdı bıdı'' demesin kardeşim, herkesin istediğini yapabildiği bir düzende kimse istediğini yapamaz. boş insanı tespit etmek çok kolaydır, böyle kaliteli ortamdan yok etmek de bir o kadar kolay olmalıdır.

''neye göre kime göre boş'' diyenle kavga ederim bak burada.

 
o entrynin en begenilenlere girmesinden daha cok hala sozlugu bos beles bir yer olmadigini dusunen, kaliteli bir yer oldugunu dusunen insanlar olmasina sinirlendim ben.

yani diyor ki; herkesin hayatina kimse karisamaz.
  • nawres  (25.03.13 09:48:47) 
tek o değil ki neler neler beğenilenlere giriyor. artık eleştirmek bile gelmiyor içimden. "böyle kaliteli bir ortam" yok artık.


  • lazpalle  (25.03.13 09:50:19) 
konu fanatizm olduğu için en beğenilenlere nasıl girmiş acaba diye kurcalamak yanlış olur.


  • vur joker vur  (25.03.13 10:02:16) 
istesem her gün için en beğenilen entryler listesine entry sokarım.
ki ben değil, birçok kişi bunu yapabilir...
dolayısıyla nawres e tamamen katılıyorum. sözlük ciddiye alınacak bir yer değil ki...
  • enkolaykullaniciadi  (25.03.13 10:15:24) 
bildiğim kadarıyla o listeye en çok şükela alan değil en çok oy alanlar giriyor. yani en beğenilmeyenlerde giriyor diye biliyorum.


  • sahan666  (25.03.13 10:30:40) 
Şu sözlüğü bu kadar ciddiye almaktan ne zaman vazgeçeceksiniz, çok merak ediyorum. Ulan o yazıyı okuyup sinirleneceksem, boşuna yaşıyorumdur herhalde.


  • ahmetcan44  (25.03.13 11:40:25) 
yav niye sinirlenelim. demek ki ekşi sözlüğü takip eden çoğunluk o yönde. nasıl değiştirebilirsin ki bunu. futbol taraftarlarının sözlüğe girişine mi yasak konacak.
ayrıca ne bileyim bi tane rte eleştrisi ilk sıraya oturunca göğsümüzün mü kabarması gerekiyor. siyasi ciddi bi konuda hem de senin istediğin zihniyette bi yorum görünce mutlu mu olacaksın. senin istediğin şey senin beğenilerin ölçüsünde düşünen bir kitelenin arasında yazmak mı.

  • durdenist  (25.03.13 12:06:00) 
pek çok cevap beni tatmin etmedi.

1- internet üzerinde yegane okuyup bilgi alabileceğim bir yer yıldan yıla bozulursa sinirlenirim arkadaşım.

2- futbol yazmak var, futbol yazmak var. sen ''şikeciler gitsin kumda oynasın'' yazıp dünün en beğenilen entyleri arasına giriyorsan, o yer tırtın kralı olmuştur.

3- o yazıyı okuyup gayet de sinirlenirim, gözümün önünde bir değerim gidiyor, günde 1.5 saat yol giderken keyifli keyifli okuduğum yer artık ergen yuvası haline gelmiş ve buna kimse müdahele etmiyor. sinirlenirim arkadaşım.

4- istediğin istemediğin zihniyetle ne alakası var? rakibi eleştirirsin, ''bak x takımla ilgili bu bu bu olayları da unutmamak gerekir'' dersin, o zaman anlarım. adam bizim uefa kupamız var siz kumda oynayın yazmış. bu mu sizin ''ne olacak canım'' tarzı yaklaşımınız?
  • rastgelebiri  (25.03.13 13:52:01) 
Çık biraz hava al. Çok bunalmışsın sen.


  • ahmetcan44  (25.03.13 17:49:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.