[]

Tabletten ebook okuyanlar?

iPad, Nexus 7/10 gibi aletlerde ebook (pdf, epub falan) okuyanlar var mı aramızda? Çok merak ediyorum görüşlerini. Çizgiroman ve e-book okumak için bir şeyler bakıyorum ama çizgiroman okuyacaksam renkli ekrana ihtiyacım var. O da tablet demek. Ebook açısından en iyi alet Kindle Paperwhite, ama o da siyah-beyaz ekranlı. Paperwhite + Nexus 7 mi alayım yoksa Nexus 7'de kitap okumak çok rahatsız etmez midir?




 
ipad kullanicisiyim, cizgi roman okuyorum, gayet hos oluyor kaliteli olanlari temin ettiginiz surece


  • allanpoe  (23.03.13 01:19:38) 
oo naber moruk.

çizgiromanda tamamım zaten başka bi alette okumam mümkün değil. normal bildiğin yazı tabanlı kitaplar kafamı karıştırıyor. tablet ekranında okumak söylendiği gibi işkence mi? arada çok fark varsa 300 liraya paperwhite+400 liraya nexus 7, yok eğer tablette hem kitap hem comic okumak gözü öldürmüyorsa sadece 400 liraya nexus 7 alacağım. nokta atışı yapmak istiyorum, paperwhite'ı aldıktan sonra bir de elden çıkarmakla uğraşmayayım
  • hjarteblod  (23.03.13 01:22:11) 
O tür işler için ufak aletleri tercih etmeni öneririm. Sık sık tek elle tutacaksın, bir elini başının altına koyup keyif yapacaksın. iPad Mini, Galaxy Tab 2 7.0, Nexus 7 gibi aletlere yönelmende fayda var.


  • ahmetcan44  (23.03.13 02:39:26) 
nexus 7 var bende. çok sık kullanmasam da kitap falan okuduğumda rahatsız etmiyor, hatta rahat yani, yormuyor gözü.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (23.03.13 10:08:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.