[]

BlackBerry Yardım

Uzun zamandır kullandığım Nokia 71 artık miladını doldurdu değiştirmem gerekiyor. Tekrardan qwerty tuş takımı olan bir telefon almak istiyorum. Dokunmatikler hem kullanım olarak hemde fiyat olarak uygun değil. İki cihaz arasında kaldım BlackBerry 9300 Curve 3G ve BlackBerry 9320 Curve hangisini önerirsiniz. Veya başka bir BlackBerry modeli fiyat dahiline önerilerine açığım. Birde bis aktif olarak kullanmıycam ama zaten hali hazırda kullandığım bir internet paketım var şuan en fazla whatsapp,twitter vb. programları kullanırım arada da nette birşeylere bakarım. Acaba bis aktif duruma getirmeden bunları E71 deki gibi kullanabilirmiyim?




 
Modeller hakkında yorum yapamayacağım ama ben Curve 9360 kullanıyorum gayet güzel.
Bis paketini açtırmadan Twitter, Facebook gibi uygulamaları wifi olmadan kullanamazsın ama sadece uygulamaları. Yani Opera Mini falan indrirsen olur. Ama bis paketi de bayağı işe yarıyor.

  • Olric  (21.03.13 17:38:01) 
9320 kullanıyorum şu anda, memnunum.

whatsapp ve twitter bis olmadan wifi ile çalışıyor ama blackberry alıp bis almamanın anlamı yok bana göre.
  • slackerbitch  (21.03.13 22:29:10) 
Whatsapp internet paketiyle de çalışıyor.


  • Olric  (22.03.13 20:16:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.