[]

İstanbul Üniversitesi Uzaktan Eğitim Hakkında

Merhaba sevgili duyurucular.Sorularım şöyle:

-Bu sene uzaktan eğitime başvursam bu arada gazetecilik yada radyo sinema televizyon istiyorum.Örgün okuyanlar gibi derslere girebilir miyim?(Yani hocayla konuşup kaçak girilebiliyorsa oda uyar)

-Yıllık ne kadar öderim?

-Eğer derslere girebiliyorsam örgünden farkı tam olarak nedir? (Diploma farkı vs. şeylerden bahsediyorum)


Teşekkürler.

 
ya sınıflar doluyor taşıyo kimse seni fark etmez nesin ne değilsin iki yüz kişiyle ders işleniyo ama harcı bin küsürlerde dönemlik. diplomada da sorun yok harcı tuzlu sadece. ve mesela nurdoğan rigel'in son gittiğim dersinde kadın uzaktan dikeyden ordan burdan kim varsa çıksın sınıftan dedi. hocalar uzaktan olanları sınıfta istemez çünkü dediğim gibi çok kalabalık.


  • mula  (21.03.13 14:30:53) 
mezun olduğunda diplomanda açık ve uzaktan eğitim fakültesi yazacak, iletişim fakültesi yazmayacak yani.

ücret de yıllık 1400 tl gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
  • leadzeppelin  (21.03.13 15:02:08) 
diplomanda yazmayacak trakya üni. uzaköğrt. bildirdi.


  • lord  (21.03.13 15:19:38) 
istanbul üniversitesi için dediklerim geçerlidir. açık ve uzaktan eğitim fakültesi mezunu olduğun yazacak. çünkü eğitimi oradan alıyorsun, iletişim fakültesinden değil. hangi fakülteye bağlıysan o fakülteden mezun olursun.
bana güven. ama statü farkı yok.

trakya üni'de uzaktan eğitim merkezi var, fakülte değil. bu nedenle okullara göre farklılık gösterebilir.

Soru: Alınacak olan diplomalarda "açıköğretim" veya "uzaktan eğitim" ibaresi olacak mı?
Cevap: Programlar Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bünyesinde açılmıştır. Dolayısıyla mezuniyette verilecek diplomalarda Fakülte ismi yer alacaktır.

auzef.istanbul.edu.tr
  • leadzeppelin  (21.03.13 15:29:59 ~ 15:32:43) 
uzaktan eğitimmde o bolumler var mı ki?


  • fistikliemenems  (21.03.13 15:45:00) 
evet var.


  • alexsei  (21.03.13 16:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.