[]

Açıköğretim İkinci Dönem Kayıt

Selamlar , açıköğretime bu sene başladım , şimdi sisteme girdiğimde yeni dersler yüklenmiş. Kayıt yenilemek için para yatırmaktan başka yapmam gereken birşey var mı? Mesela derslerin olduğu ekranda onayla falan gibi birşey yok , orda yapmam gereken bir hadise var mı?
Bonus: Parayı internet bankacılığından yatırmak mümkün mü?

Teşekkür ederim.

 
Önce ders seçeceksin, sonrasında çıkan ücreti bankaya yatıracaksın işlem tamam.


  • alkolik imam  (20.03.13 20:05:06) 
Yeni dersler dediğin bu dönemki derslerin oluyor. Altta "İleri" şeklinde bir seçenek olması lazım. Daha sonra çıkan ekran da onaylıyor musunuz sorusuna "Evet, Hayır" seçenekleri mevcut. İnternet üzerinden bu işlemi tamamlıyorsun daha sonra Vakıfbank ya da Ziraat Bankası'na harç parasını yatırıyorsun, gidip kitaplarını alıyorsun. O kadarcık. İnternetten harç yatırılabiliyor mu bilmiyorum fakat ATM lerden yatırılıyor.


  • mortingensitrayzee  (20.03.13 20:07:34) 
Anladım ama ileri falan gibi birşey yok malesef 7 tane ders yüklenmiş ben seçmedim. Böyle bıraksam bi sorun olur mu acaba diye düşündüm.

Şöyle bir ekran var sadece bende.

i.imgur.com
  • layer26  (20.03.13 20:21:54) 
ilk senense zaten ders seçemiyosun abi, otomatik olarak dersler verilmiş oluyor sana. benim de bu sene ilk senem, ben de ders seçmeden kaydımı yenilettim. vakıfbanka gidip gişeden veya atmden harç ücretini yatırıyosun ve dilersen büroya gidip kitaplarını alıyosun, o kadar. muhtemelen yarım yamalak verecekler kitapları bürodan onun için sana kalmış bir şey o. başka da yapacağın bir şey yok diye biliyorum.


  • Kaczynski  (20.03.13 20:26:07) 
Şimdi oldu teşekkür ettim. Kitap dışında bi işimiz yoksa büroya uğramaya gerek yok almıyorum ben o kitapları.


  • layer26  (20.03.13 20:32:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.