[]

torrentde 1000 dosyanın içinden 1 dosya indirmek

şimdi bu utorrent olsun, bitcomet olsun zxeruajldfkajlk olsun mümkün. mümkün de diyelim 100 dosyalım bi torrent var biz gitti 10 tanesini indir dedik hız düşer mi 100/100 'e kıyasla. hayır 3kb/s filan iniyorda (utorrent ve uploaddan değil cfos var)




 
Eğer az seed var ise, yani coğunlukla peer'lerden geliyorsa parçalar düşebilir. Sizin indirdiğiniz dosyalar çoğunlukta tamam olmadığı için yüksek bir hız yakalayamıyorsunuz olabilirsiniz.


  • sheba and the albino girls  (18.04.07 22:38:30) 
utorrent'te indirmek istediğin dosyanın priority'ni high yapabilirsin.


  • answer the questions  (19.04.07 10:58:55) 
utorrent'de indirmek istediğin dosyayı normal, diğerlerini "don't download" yaptığında, ki bunun bir listesi indirme başlarken geliyor, istediğin şeyi yapmış oluyorsun. hız da bulduğu seed ve peer sayısı ve onların hızına bağlı olduğu için net birşey söylemek zor ama teknik olarak aslında bir farkı yok.


  • el fikir  (19.04.07 11:09:56) 
utorrent da el fikir in dedigini yapmana gerek yok. zaten acarken seciyorsun hangilerini indireceğini.

yavas gelmesi ise her peer in o dosyaya sahip olmamasiyla aciklanabilir. ornegin torrentin 100 peer i varsa belki bunlarin 30 tanesi o dosyaya sahip.
  • chavezding  (19.04.07 16:08:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.