[]

Acaba Evlenilecek Kız mı? testi

Filmlerden veyahud da kitaplardan aklınızda kalmış, oradaki x karakter hatunu şöyle test ediyordu dediğiniz bir örnek var mı?

Çok eskiden cine5'te izlediğim A Bronx Tale (Günaha Davet) filminden aklımda kaldığı kadarıyla ben bir örnek vereyim;

Robert De Niro ağabeyimiz denek hatunu arabasının yan koltuğuna bindirmek için nazikçe kapısını açar ve oturtur. Bu sırada şoför koltuğu tarafındaki kapının mandal kilidi açıktır. Arabanın etrafında dolaşıp o kapıya gelinceye kadar hatunun aklına kapının mandal kilidini indirmek gelmiyorsa o kadın düşüncesiz bir orospudur, evlenilmez der. Yok eğer açıyorsa hayatınızın kadınır, evlenilir. Çünkü o da sizi düşünüyordur. Bunun gibi var mı bildiğiniz?

 
Yoldan yorgun argın gelmiş gibi sesime bitkinlik veririm, açlıktan ölüyorum derim ve 1 saat içinde evde olacağımı söylerim. 1 saatte neler yapabildiğine göre not veririm. Düşünceli olması yetmez, sucuklu yumurta mı yapacak sezar mı. Yumurta yaparsa önem vermiyor derim vs.

Şimdi uydurdum. De niro abi gibi ince düşünülmüş değil ama.. bu tür şeyler işte.
  • mecazimursel01  (18.03.13 03:13:36) 
  • yetkili birine benzeyen abi  (18.03.13 03:16:55) 
ağır romandan geliyor
100lük ampüle bi süre bakiyoruz sonra hoşlandığımız kızın gözlerine bakiyoruz eğer kızın göz bebeklerini hala görebiliyorsak kıza aşığız demektir

  • berginyonbaenre  (18.03.13 03:51:55) 
mandal kilidi ne ya ben anlamadım.


  • shiranai  (18.03.13 07:21:54) 
şoför kapısı kilitlidir. kilidin açılması için kapıdaki kilit mandalının kaldırılması gerekir. kaldırılmazsa kapı kilitli kalmaya devam edecektir.

nereden olduğunu anımsamadığım bir hikaye var. fıkra falan olabilir. eleman 3 hatuna 1000 dolar veriyor ve nasıl kullanırsanız kullanın diyor. 1.si en güzel kıyafetleri sadece senin için aldım diyor. 2.si birikim hesabı açıp zor günlerimiz için parayı işletiyorum diyor. 3.sü evimiz için çok güzel eşyalar falan aldım diyor. tabii arkadaşı elemana soruyor hangisi ile evleneceksin diye. eleman da en büyük göğüslü ile diye cevap veriyor. :)

aslında para olayı mantıklı. atıyorum kenarda şu kadar boşta param var diyip önerisini beklemek olabilir. biriktir zor günde lazım olur derse ben o hatunla evlenirim. yokluktan sıkıntıdan anlayan insan benim için olmazsa olmazdır.
  • phonex  (18.03.13 09:56:47) 
asdf gören de bütün kızlar sıraya girdi sizinle evlenmek istiyo sancak ahahhaha


  • shiranai  (18.03.13 12:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.