[]

yavaş ve ısı veren tepkimeye giren iki sıvı

fikir şu içine sıcak su koyulan zımbırtının çok çabuk soğumasından çıktı. diyorum ki 60 santigrat civarı tepkimeye giren iki sıvı olsa, (biri toz da olabilir aslında), ve tepkime hızı nispeten düşük olsa, bu iki maddeyi bu zımbırtının içine koysak, saatlerce sıcacık olsak?

var mıdır böyle iki madde?


 
muhtemelen vardır da bu ürünlerde şunlar mühim:

alıcı kitlesi - hedef kitle
kimyasalların fiyatları - üretim maliyetleri
saklanabilirlik - raf ömrü - tekrar kullanılabilirlik - çevresel sağlık etkenleri

bu nedenlerle her kimyasalı ucuza bulup düzgün bir şekilde saklamayı başarıp, eş zamanlı olarak patlarsa falan zehirlememesini sağlamanız zor.

ondan dolayı şu anki materyaller tercih ediliyor. organik temelli yapılabilir mesela ama onun da üretimi fazla zahmetli.

yoksa dediğiniz fikir iyi hoş.
  • wiillii  (14.03.13 21:29:49) 
var zaten öyle bir ürün. pedin içini jelle dolduruyorlar, jelin içinde de metal bir plaka oluyor. plakayı çıtlatınca jel sertleşip ısınıyor, bir kaç saate kadar da sıcak kalıyor. aynı zamanda tekrar kullanılabilir.
www.vippromosyon.com

  • yakuza123  (14.03.13 21:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.