[]

Sınav Girişinde Polis Kontrolü

ÖSYM'nin yaptığı sınavlarda kapılarda sınavlara girmeden önce güvenlik araması yapılıyor malum. Erkekler aynı cinsten polisler tarafından aranırken kadınlar da aynı şekilde. Peki biz hangi polis tarafından aranmak istediğimizi seçebiliyor muyuz? Sizce istersek yerine getirilir mi? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.




 
Seçim şansı olduğunu sanmıyorum. Şahsen bir bayan olarak beni erkek güvenlik arayamazdı o ayrı. Çünkü üstünü başını elliyor yani. Öte yandan biz bayanların çantasında özel günler için bir köşede duran ped olabilir ki erkek güvenlikçinin bunu görmesi hiç hoş değil.


  • mortingensitrayzee  (13.03.13 12:07:30) 
Bence seçme şansınızın olması lazım, ama olmadığından eminim. Bu tek tip cinsel yönelimi kabul edip diğerlerini dışlamakla ilgili bir şey bence. Üstelik ben kadın veya erkek hiçkimsenin oramı buramı ellemesini istemiyorum, bu bir tür taciz bana göre.

Ayrıca kız kardeşim, kız arkadaşım veya başka bir kadın için aldığım pedi gazeteye saran mahalle esnafına, o "çok özel" şeyi erkeklerin görmesinin hoş olmadığını düşünen zihniyete de feci gıcık oluyorum. Ben çekinmiyorum, belki elimde sallaya sallaya götürebilirim eve, utanmıyorum bir yakınımın çok doğal bir ihtiyacı için herkesin bildiği şeyi satın aldığımdan. Bu biraz kadın-erkek tuvaleti ayrımına ve yanlış kapıdan içeriye bir saniyecik girmenin bile ölümcül olduğunu düşünmeye benziyor. Sanki herkes kendi tuvaletinde çıplak geziyor.
  • fadetoreality  (13.03.13 12:29:06) 
  • xenophobe  (13.03.13 12:38:00) 
ben 6 kere öss'ye girmiş biri olarak 4üncüsünde telefonla girmiştim.


  • lord  (13.03.13 13:33:30 ~ 13:34:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.