[]

thy ve passbook

selam. thy'den aldığım biletle mobil çekin yaptım passbook'a geldi boarding pass. bu şekilde doğrudan uçağa binen var mıdır? 1 değil de 2. güvenlik hattında kimsenin bunu boarding pass'ten sayacağını zannetmiyorum, mırın kırın ederler mi?




 
nolur nolmaz yanına al çıktısını. belli olmaz milletin sağı solu.


  • periphery  (10.03.13 22:08:43) 
lufthansa'da sorun olmamıştı, QR kodu gösterirsen onlar bankoda okutur ya da sen gişe varsa kendin okutursun. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Edit: Çıktısını fln alma bence. Onun sana dijital olarak verilmesi zaten kağıt israfını önlemek için.
  • zamanin otesinden gelen edit  (10.03.13 22:09:08 ~ 22:09:51) 
mobil çek-in yaptıktan sonra alandaki kiosklar'dan bir çıktı alman gerekebilir belki. mobil çek-in uygulamasını oku.


  • il padrino  (10.03.13 22:11:54) 
telefonu güvenliğe gösterinde 2. kontrolden de geçiyorsun rahatça, hatta kimlik de sormuyolar onu görünce


  • kafkef  (10.03.13 22:26:23) 
türkiye'deki hiç bir havalimanının pasaport kontrolünde malesef mobil boarding pass uygulaması yok. o şekilde giderseniz polisler sizi check-ine yollayıp boarding pass almanızı söyler. ancak telefonda qr kodlu değil de bilgisayar üzerinden check-in yapıp boarding passı printerdan bastırırsanız onunla geçebilirsiniz pasaport kontrolünden.


  • tembel sinefil  (11.03.13 01:11:14) 
Arastiracaklar icin: ic hatlar hicbir sikinti olmuyor herkes ogrenmis, dogrudan biniyorsunuz.


  • esenboga  (11.03.13 09:55:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.