[]

su almış led tv

arkadaşlar evi muhtemelen bir hafta önce su basmış. televizyon da 1 haftadır o suyun içinde beklemiş falan... rezalet.. led tv'nin yerde ne işi var demeyin, hırsıza karşı anne önlemi işte. hırsız götürmesin derken, su götürdü televizyonu...

şimdi bu televizyondan daha hayır gelir mi söyleyin... içine su almış, yan dikince şıpır şıpır damlıyor. fişe falan takmadık. belki kurursa bir ihtimal çalışır diye.. duvara dayadık bekliyor. annem kafayı yemek üzere. garantisi de bitmiş televizyonun.

bir yolu bir şeyi var mıdır bunun? sağ tarafına yatır, fönle kurut gibi ne bileyim işte, telefon suya düşünce kurtarmıştık. belki bunun da vardır bir şeyi?

 
kurumasını bekleyin. 1 hafta bekleyin bence en az. muhtemelen çalışabilir ama içini açıp zarar vermeden kurutmak daha makbul. oksitlenme vs olabilir. normal bir televizyoncuya gotur sakın fişe takma o adam bakıp kurutsun bence. ayrıca sac kurutma makinesi gibi sıcak üfleme yapan şeylerle sakın üfleme.


  • feodal moruk  (06.03.13 17:06:33) 
bir hafta falan bekleyip bi tamirciye götürelim bari.. şu an için yapılabilcek bir şey olsaydı keşke


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (06.03.13 17:11:05) 
tamirciye götürmek için 1 hafta bekleme, hemen götür. oksitlenme yapmadan temizlesin. tamirciye götürecek olayın yoksa 1 hafta bekleyip şansını dene


  • feodal moruk  (06.03.13 17:20:47) 
Bence daha fazla beklememelisiniz.1 hafta suyun içinde kalmış.Bu sıradan bir sıvı teması mevzusu değil.Tamirciye ne kadar güven olur bilmiyorum ama mümkünse kendi servisine göstermenizi tavsiye ederim.


  • lisko  (06.03.13 17:22:00) 
üzgünüm sizi üzeceğim, ama bence hiç zorlamayın, yenisini alın, daha ucuza gelir.
onarılmayacak bir arıza için açma kapama parası vs. ıvır zıvır ödemeyin.

  • yalnux  (06.03.13 17:28:28) 
enee. ben anneme ''bu televizyon gitmiş'' diyemem, zaten morali acayip bozuldu. bakıp bakıp gözleri doluyor televizyona.
o zaman beklemeden götürelim tamirciye bari. ya tanıdık tamirci de yok şimdi biz zaten anlamıyoruz, oynatıcaklar bizi.. kaç para olur bunların tamiri ondan da anlamayız. of ya durduk yere işe bak.
bu açıp bakmaya falan ne kadar alır tamirciler? ortalama da olsa fiyatlar söyleseniz biliyorsanız... biz tamamen uzağız çünkü konuya
  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (06.03.13 17:39:14) 
astarı yüzünden pahalıya gelecek bence...

marka model söyleseydiniz yardımcı olabilirdik mesela..
  • 4530 merkez  (06.03.13 17:41:37) 
modelini bilmiyorum da marka sony.


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (06.03.13 17:46:28) 
İmkanı olacağını sanmıyorum kurtarmanın.


  • roket adam  (06.03.13 18:23:28) 
garantisi bitmiş evet. açıyorum o zaman ben bunu? tornavidayla giriyorum. daha kötü olamaz herhalde di mi?


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (06.03.13 18:37:36) 
açtım valla. arkasını söktüm kenara koydum. yerdeki her şey küf içinde kalmıştı ama televizyonun içinde hiç küf olmamış. su var ama. çevirdik diğer tarafa. böyle evire çevire bütün suyu boşalsa, sonra kurusa... bi de çalışsa ne olur sanki :))


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (06.03.13 19:01:38) 
10-20 kilo pirinç alıp yatırın içine.


  • phonex  (06.03.13 19:03:14) 
Kardeş garantisi olsa napıcanki zaten bunu su bastı ama garantiden bi hallediverin demeyi düşünmüyorsun değil mi? Bu arada napacağını söyleyeyim uzun süre kurumasını bekle arkasınıda açmışşın tamamdır çok kurcalama baktın çalışmıyor tamirciye falan götürmüyorsun bizzat yaşadım yenisi parasını istiyolar sadece panel denilen ekrana. Hayır götürsende boş yere servis parası vereceksin ondan diyorum.


  • layer26  (06.03.13 19:26:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.