[]

Nani'ye gösterilen kırmızı kart?

doğru muydu? pozisyonu göremedim. ingilizler ağır sövüyor cüney çakır'a.




 
bence doğru.


  • matchgrip  (05.03.13 23:29:59) 
aslında görmeden yapıyor ama farkettikten sonra da tekmeyle ittiriyor gibi. her halükarda kontrolsüz çıktığı için kart alacaktı zaten. bilmiyorum ben sarıyla kırmızı kart arasında gidip geldim uzun süre, hala karar veremedim haklı mı haksız mı.


  • xenophobe  (05.03.13 23:31:46) 
Adami gormuyor olsa bile bildigin tepiyor yani kirmizi dogru gibi geldi bana. Topa oyle vurulur mu (topa gittigini dusunursek). Anlik bir refleks olsa da karar dogru diye dusunuyorum.


  • Godless  (05.03.13 23:36:28) 
sarı kart göstermesi bile ağır bir karar olurdu. ama o zaman kimse cüneyt'i konuşmazdı. şimdi herkes cüneyt çakır'ı konuşuyor. ne dedikleri önemli değil. cüneyt mutlu.


  • midesiz  (05.03.13 23:40:08) 
Yahu beyler orada Nani'nin ayağı en az 1,5 metre havada tabanla real'li oyuncuya kontrolsüz biçimde giriyor. Topa müdahale yok, adamın zamanlaması hatalı. Karşıdaki oyuncuyu ciddi biçimde sakatlayabilecek bir hareket. Pozisyonun devamında da koluna doğru yine bir müdahalesi var, tepmeye devam ediyor. Sizce kırmızı olması için daha ne lazım?

Deniyor ki, pozisyonda kasıt yok, Nani topa odaklanmış. Kırmızı kart için kasıt mı beklememiz gerekiyor? Her kırmızı kart kasıt nedeniyle mi çıkıyor?

Ben net kırmızı diyorum. Bakalım gözlemciler ne diyecek.

footballfunnys.lockerdome.com
  • Lethe  (05.03.13 23:45:36 ~ 23:55:57) 
İngilizler sövmekle haklı. Mourinho bile piyangonun farkında, 'iyi olan takım elendi','kart hakkında yorum yapamıcam' diyor. Cüneyt Çakır o pozisyonda sarı kart çıkarsa Madridli oyuncular itiraz eder miydi? Kartı çıkarmadan önce Madridlilerin kırmızı kart beklentisi var mıydı? Sarı kart çıkartsa maçtan sonra bu pozisyon konuşulur muydu? Hepsinin cevabı,hayır.

Cüneyt Çakır ya yine maçın önüne geçmek istedi yahut bilerek maçın istenilen sonuçla bitmesine zemin hazırladı. Gözlemci raporu sadece bunun cevabını verecektir. Normal şartlarda üst turlardaki maçları artık rüyasında yönetmesi gerek çünkü o olaydan sonra resmen maçtan koptu, bariz hatalı kararlar vermeye başladı. Ancak istenen sonuç Madrid'in turu geçmesiyse bir üst turlarda tekrar maç yönetir.
  • seoman  (06.03.13 00:12:48 ~ 00:14:13) 
anca sarı kart verilir, çünkü ne bir kasıt var ne de bilinçli bir hareket. rakibin geldiğini görmeden top koşarken rakibin araya girmesi ve çarpışma. bu pozisyonu süzemeyen hakemden hiçbir şey olmaz.


  • suleyman kargi  (06.03.13 00:38:12) 
sincik soyle oluyor. vicdanlar kirmizi karta cok agir derken. mantiklar hayir ne munasebet diyor. kisisel olarak ben de agir buldum karari. fakat cuneyt cakir gibi hakemler bu gibi pozisyonlarda hic affetmezler, gosterirler kartlari. bu bi nevi guven gostergesi fifa icin. en azindan bir daha boyle bir pozisyon yasanirsa vereceklerini biliyorlar. o zaman top hakemden ve fifadan cikmis oluyor.


  • trt2deki ressam  (06.03.13 01:10:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.