[]

Kuaförün kafasına fırlatsam mı? (caps geldi)

Merhaba, pazartesi günü kaynak yaptırdı bir heves sonra fön falan çektiler ay bir güzel bir mutlu eve geldim fakat sabah uyandım o da ne, taktığı saçların uçları kırık kırık mahvolmuş bildiğin ölmüş, eski saç mı taktı naaptı artık bilmiyorum. ne yapabilirim buna? bugün gidecektim salı günü kuaförlerin tatili burda gidemedim o yüzden. gidip kafasına atıp paramı geri ver diye haykırsam mı yoksa sakin sakin "bu ne ha bu ne mısır püskülü taksaydın" mı diyeyim. napim ya?




 
bence her türlü haklısın. çemkirmekten çekinme. belli ki işini kötü yapmış.


  • hope ender  (05.03.13 22:37:58) 
sakin sakin çıkışa bak hafız. neyse bence durumu anlat, ya paramı iade edin ya da düzgün yapın falan dersin işte.


  • delusion  (05.03.13 22:38:12) 
Git güzelce konuş ama mutlaka konuş. En azından seninkinin geri dönüşü var, ben yıllardır kendim saçımı kesen biri olarak kardeşimin aklına uyup geçen hafta kuaföre gittim kesim için, çok kısaltmayın sadece kat verin dedim ve tek tarafı kısa, tek tarafı uzun emo saçıyla çıktım kuaförden. Hayır kısa olan tarafta kaynak tutacak kadar saç bile kalmadı, o kadar vahim. Para ödemeden çıktım ama dedim ya geri dönüşü yoktu. Mutlaka gidip konuş ve gerekirse ücretsiz olarak yenilemesi konusunda ısrarcı ol, tatlı diline aldanma, seni kandırmasına da fırsat verme.


  • baklava yiyen kedi  (05.03.13 22:39:25) 
gayet şirret biçimde konuş bak ben söyliyim. hiç yapamam ama kibar kibar konuşmak sökmez. seni ikna edecek bir şey bulup üste çıkar, sen de kös kös eve gelirsin, oturup düşündükçe sinirlenirsin. paramı geri istiyorum diye tuttur.


  • girl in a coma  (05.03.13 22:40:52) 
allaşkına bakın şu saç normal mi? top top hep yanmış sanki.


  • ekaterina  (05.03.13 22:51:31) 
aaa benim normal saçım böyle görünüyo lan zaten. demek bakımsızmışım ben.


  • delusion  (05.03.13 22:53:25) 
@ya küçük olunca çok belli olmamış, çatal çatal hep uçları ikiye ayrılmış. öyle söyleyeyim ben.


  • ekaterina  (05.03.13 22:54:13) 
kibarlık sökmez onlara, cazgır ol ki senle baş edemeyeceklerini anlasınlar yoksa baş edemezsin.


  • berend  (05.03.13 22:58:16) 
Benim normal saçım da kuaför beni emoya çevirmeden önce böyleydi ama ben onu hazır almamıştım tabii :)

Fotoğrafı büyütünce daha iyi belli oluyor, ikinci el olma ihtimali var bence.
  • baklava yiyen kedi  (05.03.13 23:00:55) 
kesinlikle haklısın ve çemkir. yukarıdaki bir arkadaşın dediği gibi kuaför muhakkak kendini haklı göstermeye çalışcak zaten biz normalinden uzun taktık bu kadar uzun takılmaz ay keselim onun uçlarını düpdüzgün olur bu alemde benden kalitelisini bulamazsın falan diyecek ve kesmeye kalkacak. her şeyi düşün. laflarını hazırla. ayrıca yanına her türlü yumuşama ihtimalini göz önünde bulundurarak bir arkadaş al. eğer istanbul avrupa yakasında isen ben gelirim. ben bir keresinde abuk subuk çok para verip bioform denilen aptal saptal bişi yaptırdım saçıma ve olmadı bir daha yaptı o da olamdı saçım bok gibi oldu. ben zayıftım saçım bok gibi oluşu ve paramın gidişiyle kaldım. sen öyle olma. sen savaş!

not: benim saçımında ucu böyle:/
  • fosforlu cevriye  (05.03.13 23:02:40) 
ya benim de gerçek saçımın ucu böyle ama arkadaşım almış, ipek gibi görmeniz gerek. hiç işlem görmemiş ham saç çünkü bunlar o yüzden pahalı falan oluyor bi dünya para verdim ya, çok mutsuzum :(((( uzun olsun diye yaptırdım zaten kesse benim saçımın hizasına gelecek o zaman ne anladım ben bu işten.


  • ekaterina  (05.03.13 23:05:12) 
Kavga etmezsen ikna edip yollarlar. Cok sert cik. Agzini yirtarcasina.


  • atmosphere  (05.03.13 23:09:51) 
rezalet çıkar kuaförde, dükkanı tarumar et. bir daha yapamasın!


  • cekilmis gayfe  (05.03.13 23:37:20) 
ya sakin olun arkadaslar, niye bu kadar fevriyiz, git bi sakin konus, eger ayak yapar gibi olursa direk cirkefles:)


  • jemjumun intikami  (05.03.13 23:47:46) 
Bitlenmis gibi gorunuyor resmen, arada bi tane de beyazimsi tel var :(
Ne yaparsan yap sadece uclarindan alacaklar buyuk ihtimal.
Agzin laf yapsin, +1inle git taviz verme bence de.
  • battlenet  (05.03.13 23:51:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.