[]

Bmw 3-serisi vs Volkswagen CC

Sizce hangi araba daha şık? Hangi araba daha önde sizin gözünüzde? Prestij, görünüm falan açısından bir iki kelime eder misiniz? Teşekkürler.




 
passat cc apayrı bi çizgide. çok klas, çok şekilli, ama volkswagen en nihayetinde. passat cc volkswagen'in amiral gemisi, ama bmw'nin 3 serisiyle kıyaslanıyo, siz düşünün marka farkını. eğer sıfır olacaksa ben bmw'yi tercih ederdim, ama bmw cc'nin karizmasını şu şartlar altında yakalayamaz. her caddede bmw görebilirken cc'yi her yerde göremezsiniz.


  • icim urperiyor  (05.03.13 22:03:11) 
2009 beyaz cc, araç Jaguar'dan güzel görünüyor gözüme.
Ama 2009 almayacaksanız BMW.

  • madik atak  (05.03.13 22:08:19) 
Sports Sedan ile 4-Door Coupe karşılaştırması ne kadar doğru bilmiyorum ama bence BMW her açıdan güçlü. F30 çok güzel bir kasa. Yolda da daha dominant duruyor.


  • arnold schwarzeneger  (05.03.13 22:09:36) 
bnce ikisi de degil Mercedes CLA'yi oneririm.


  • kullanıcı_adı  (05.03.13 22:14:22) 
konuşmuştuk, CC alma abi. donanım olarak yardırsa da bizim yaşın arabası değil. hem ayrıca, bmw bmw'dir. böyle bir durum söz konusu. herkes buna böyle bakıyor. sonuçta pistte performans falan ölçmeyeceksin o arabayla, piyasa yapacaksın, bu yüzden bmw en uygunu.


  • sorular sorular aklımdaki sorular  (05.03.13 22:17:45) 
bence de bmw 3 serisi daha önce de sorulmuştu sanırım bu soru. tekrar diyeyim cc kalantor iş adamı arabası. hem ayrıca arkadaşın dediğine katılıyorum bmw bmw'dir.


  • ekaterina  (05.03.13 22:21:17) 
cc vw'nin amiral gemisi değildir, uzatılmış bir passat'tır. yani temelde 3 serisiyle aynı sınıfta sayılır. makyajlı cc'yi beğenmiyorum ama arabanın formu falan hoş tabi, şık araba. zaten passat'a ek olarak sunduğu şey daha alımlı bir tasarım ve passat'a göre biraz daha özel hissettiren ufak tefek ayrıntılar.

öte yandan F30'u da beğenmiyorum ama o da sonuçta bir bmw. dinamik, genç bi tasarım. prestijle daha seyrek bulunmayı ilişkilendiriyorsanız evet cc daha az bulunur ama bütün olarak cc, 3er'den daha iyi bir otomobil tabi ki değildir.
  • nxtrls  (05.03.13 22:24:45) 
"Freude am Fahren"


  • heritage  (05.03.13 22:45:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.