[]

trip atmakta haklı mıyım?

2 turist var. tayvan ve abdli. tayvanlıyla yıllar evvel tanışmıştım. gayet iyi anlaşıyorduk. geçen ay mesaj attı arkadaşımla geliyoruz diye. eyvallah diyip tekrar muhabbet ettik. dün istanbul'a ayak bastıklarını mesajla bildirdiler. haftasonu buluşup onları gezdirecektim. neyse dün akşam bana selam sabahsız aynen şu mesajı atmış. "buluşacağımız zaman deodorant kullansan sevinirim. arkadaşım çok hassas bu konuda" tabi ben de buna karşılık. bu mesajdan sonra buluşma falan olmayacak. hadi selametle. yazıp whatsapp'tan engelledim.

edit : önceki buluşmalarda böyle bir problem yaşanmadı. sanırım türkler pis kokar önyargısından dolayı böyle birşey yazdı.


 
trip denmez buna. yerinde bir davranış bence.


  • trinitrotoluen  (05.03.13 12:09:55) 
iyi etmişsin ..


  • kennym  (05.03.13 12:17:09) 
Haklısın kesinlikle.


  • daddy  (05.03.13 12:18:32) 
siktirsin gitsin ibne. kendi yediği börtüye böceğe baksın önce. iyi yapmışsın.


  • Elena  (05.03.13 12:19:08) 
oh rahatladım. malum biz türkler biraz duygusal ve avrupalı, amerikalılar gibi rahat değiliz. hani onların kültüründe gayet normal diye umursamamazlık mı etseydim diye muallakta kalmıştım.


  • dokunmakalbime  (05.03.13 12:19:57) 
yerinde bir hareket olmuş.


  • berend  (05.03.13 12:20:55) 
olum keşke "tamam, sen merak etme, bu tarz şeylere zaten dikkat eden birisiyi" diye yazıp. buluşma gününe de en az 2 gün evvel banyo yapmayıp, buluşma öncesi de 1-2 saat spor yapıp terli terli leş gibi gideydin yanlarına. bi de soğanlı sarımsaklı bişeyler yeseydin. çok eğlenirdin kesin. tayvanlıları düşünemiyorum bile :)))


  • aeroflot  (05.03.13 12:21:20) 
başlığı görünce "kıza ne yaptı acaba" dedim ama alakasız bi konu çıktı neyse cevap veriyorum, ohaaa terbiyesizlik diz boyu.


  • neira  (05.03.13 12:35:50) 
Ne yazacağımı bilemedim. Tayvanlı arkadaşınız sizin koktuğunuzu düşünüyor. Tamam onu engelleyin, ama sanırım hakikaten kokuyorsunuz. Ben söyleyemezdim böyle bir durumda ama madem artık size bir şekilde söylenmiş daha dikkat edin böyle durumlara. Allahın tayvanlısını silip atabiliyorsunuz da yarın öbür gün beğendiğiniz bir kız bu yüzden sizden uzak durursa üzülmeyin diye söylüyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (05.03.13 12:36:16) 
ben olsam "sen de koltuk altını traş etmeden gelme" falan derdim. adamların traş anlayışı sakaldan bıyıktan ibaret, bi de temizlik dersi veriyolar.

iyi yapmışsın.
  • black sabahat  (05.03.13 12:43:38) 
terbiyesizlik etmis.

ama benzer bir hareketi biz yapinca da terbiyesizlik oluyor; yillardir araplara, kurtlere, cingenelere bok atici bu tur genellemelerden gecilmiyor turkiye'de.

bu tur genellemelerin ne kadar cirkin oldugunu gormek icin de genellemeye maruz kalmanin gerekmesi ayri bir guzellik.
  • nawres  (05.03.13 12:44:13) 
paşa bokuna bak hele derler adama.


  • goldentitan  (05.03.13 12:58:38) 
senin leş biri olmadıgını varsayarak çoğ iyi yapmışın diyorum bırak kaybolsun ibnetırlar


  • jedilance  (05.03.13 13:03:37) 
keşke buluşup turistleri metrobüs ve 500 t ye bindirseydin. bir de ataköy şirinevler üstgeçit köprüsü turu yapınca unutamayacakları bir anı olurdu.


  • joepiscopo  (05.03.13 14:25:23) 
abi tayvanlıya bile koktuysan kim bilir nası ter kokuyosun amk. emin misin kokmadığına? eğer kokmuyosan iyi yapmışsın. eğer kokuyosan da ayıp etmişsin :) tayvanlı lan bu.


  • roket adam  (05.03.13 16:50:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.