[]

saç düzleştirici

kullananalar hangi markayı kullandığını ve memnuniyet durumunu söylerlerse sevnirim. netten alıcam hangi sitede baksam ki.




 
remington babyliss

braun iyice ama fiyatina gore degil...ortalama.

dikkar edeceginiz sey isi ayari olmasi ve ion lu olmasi.
aman philips olmasin. nesini aldiysam daha ucuz ama bu da kaliteli yani diye bozuldu. isini yapmadi.
  • gunes123  (03.03.13 18:57:31) 
babyliss. iyi valla hem çok pahalı da değil, 1 yıldır düzleştiricisini de maşasını da kullanıyorum. param olsa su dalgası yapan şeysinden bile alırdım.


  • amugochi  (03.03.13 19:02:30) 
rowenta sublime steam
çok memnunum.

  • iz  (03.03.13 19:03:14) 
babylıss var ben de memnunum.
vimjo.com

  • aliyoni  (03.03.13 19:07:11) 
Bende Braun'un saç düzleştiricisi, Babyliss'in de kalın maşasından var. İkisinden de memnun değilim. Saçımı yapıştırıyorlar resmen yağlı gibi gözüküyor, şöyle hacimli bir görüntü elde edemiyorum. Fön makinesi kullanmayı tercih ederim.
Ben düzleştiriciyi normal mağazadan almıştım, maşayı da Tekzen'in online sitesinden aldım, diğer yerlere göre biraz daha indirimliydi fiyatı.

  • buff  (03.03.13 19:14:04) 
remington acik ara en iyisi. babyliss, philips hepsini kullandim. net remington


  • jeanne hebuterne  (03.03.13 19:55:30) 
babyliss in içi pembe ıslak ve kuru kullanımı olan var ismini kodunu bilmiorm ince bi model . kullanamıyorum çok saç koparıyor sürekli tabakanın köşelerinde saçlarım kalıyor nefret ettim düzleştirmiyorum


  • gördüğünüze inanın  (03.03.13 20:53:36) 
rowentayı falan geç ya. philips in düzleştiricisi gerçekten çok güzel. muhteşem hatta.


  • girl in a coma  (03.03.13 21:38:45) 
Rowenta ve Braun da kullanmis biri olrak cevabim kessssinlikle Remington.


  • i-pek  (03.03.13 21:49:25) 
Herkes kötü zannediyor ama Remington iyi bir üründür. Buradan inceleyebilirsiniz. www.ovalmarket.com


  • kuplika  (10.03.13 16:33:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.