[]

araba'dan yedigim tarihi ayar

normalde 50-100 liraliktan az mazot alinmayan arabaya iki gundur yirmi lira yirmi liralik mazot aliyordum hep. 100 kilometre artardi hep kilometre (gidilebilecek kilometre)

az once 10tl lik aldim ( cok ogrenci isi lan :( 5 saniye surmadi bitmesi... yapmayin siz, ben de yapmicam bir daha) kontagi kapatirken 70km yaziyordu menzil'e, acinca da 70 yazdi.sonra normal dusmeye basladi ta ki 65'e kadar, sonrasinda 10 km'den fazla yolda sadece 63'e dustu.

10tl lik mazotu adamdan mi saymadi bu araba ? ayar mi verdi bana menzili degistirmeyerek ?

araba: focus 2011
mazot: shell v-power plus mu ne. eurodiesel olandan.

 
en büyük derdin bu olsun. benim de en büyük derdim bu olsun. takılmıştır o. elin ayasının dibiyle dipçik dipçik vur. geçer.


  • sparkle kiddle  (02.03.13 23:44:53) 
mesela menzil 0'ı gösterince 20 tl lik alıyordum ben de, gene 0 gösterirdi hiç artmazdı. takılma ona sen göstergeye bak.


  • ekaterina  (02.03.13 23:55:37) 
Sadaka mı veriyon lan demiş araba geçmiş olsun yemini artır sen onun biraz...


  • tasdelen  (02.03.13 23:56:00) 
yakıtı hep dipte tutmak, aracınıza zarar verir, özellikle dizelde daha sakat.. araç uyarmış sizi..


  • madik atak  (02.03.13 23:59:18) 
akbil al :(


  • eranicus  (03.03.13 00:11:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.