[]

Kaynak yaptırmak veya yaptırmamak ?

merhaba, saçıma kaynak yaptırmak istiyorum böyle belimde olsun istiyorum saçlarım, şu an omuzlarımda. tavsiye eder misiniz, yaptırayım mı? Boncuk kaynağın az boncuklusundan yapacaklarmış yeni çıkan bi yöntemmiş falan bi de bu yöntemi duyan yaptıran var mı acaba?




 
benim halam yaptırdı, adı boncuk mu bilmiyorum ama böyle silikon gibi bir şeyle tutam tutam saç yapıştırılıyodu. yöntem o yani. aynı dediğin gibi omuzlarındaki saçı belinin yukarısına kadar uzun oldu. gayet memnun.


  • drink the stars  (02.03.13 14:07:22) 
bazı tipleri kuaföre taratmak gerekebiliyor banyodan sonra filan. onu bi sor istersen


  • delfina  (02.03.13 14:22:21) 
Boncuk kaynak uzun zamandir var zaten, ben senelerce kullandım. İlk başta alışması 1 haftayı alıyor, yatınca batıyor sürekli yabanci bir sey var hissiyatı rahatsız ediyor fakat sonra sanki hep varmışcasına alısıyor insan. Diger silikonlular kadar olmasa da boncuk kaynak da sacları yıpratıyor. Saç diplerine uygulandıgı icin kökler zayıflıyor. Ben saclarım uzayana kadar kullandım. Cıkarınca bir baktım ki saçlarımın eski gürlüğü yok. Sonra toparlıyor tabi. Bir de kaynak takılan sac köklerinden dökülmesi gereken saç telleri dökülemediği için birikim oluyor düğüm yapıyor. Tabi her ay kuaföre gidiyorsunuz tek tek kaynaklar cıkarılıp düğümler tarakla acılıp tekrar takılıyor. Bu zahmete deger diyorsanız taktırın fakat benim tavsiyem postiş. İstediğiniz zaman takıp çıkarabiliyorsunuz.


  • nar eksisi  (02.03.13 14:43:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.