[]

Borsadan zengin olan var mi?

Borsadan zengin olunur mu diye sormuyorum.

Boyle birilerini gordunuz mi hic cevrenizde? Oyle unluleri falan demiyorum. Amcanizin oglu, bi arkadasin babasi vs.

Sirf borsayla yatirimla gecinen tipler var mi cevrenizde?

 
bizim lisede bir öğretmenimiz vardı, adam hiç durmadan cep telefonu ile konuşurdu. borsa delisiydi, anlattığı kadarı ile maaşı sadece telefon harcamalarına filan yetiyordu o zamanlar, çok para kaybetmiş ama çok ta kazandım derdi. bir öğretmenin giyemeyeceği markalar giyerdi, arabası filan bayağı iyiydi. olabilir yani.


  • elikası  (28.02.13 13:27:04) 
bizim ofiste bi ofisboy var adam 7 sene önce girmiş hala bekliyo.


  • lord  (28.02.13 13:45:03) 
bir arkadaşımın babası, adamın asıl mesleği kimya mühendisliği, ama hayatında asıl parayı borsadan kazandığını söylüyor. bi on on beş senedir uğraşıyor sanırım. sürekli borsa dergilerini kitaplarını okur, ne kadar kazandığını tam bilemiyorum ama istanbul'da güzel muhitlerde bir kaç evleri, 2-3 tane arabaları, epey bi birikimleri var, yılda bir kaç defa yurt dışına çıkarlar ailecek falan.


  • bullet proof  (28.02.13 13:50:33) 
Bizim apartmanda biri oturuyor. Evi kendi almış, sürekli arabasını değiştiriyor, iyi de arabalara biniyor falan. Lakin işe gittiğini hiç görmedik. 2-3 ay kadar bir işe girmişti, oradan da ayrıldı sonra. Bir ara sohbet ettiğimizde laf arasında borsada olduğunu söylemişti. Değirmenin suyunu oraya yormuştuk biz de.


  • bazilika  (28.02.13 14:26:14) 
küçük sermayelerle başlanacak iş değiş. bolca vaktinizin ve paranızın olması lazım. yoksa elindeki 100bini bir günde 105bin yapmak zor iş değil takip ettikten sonra. ama sen 1000ltyi 1050tl yapsan ne olacak.


  • canseven  (28.02.13 14:30:42) 
Abim ilk girdigi sene 100 bini 150 binin uzerine cikarmisti, simdi iceride. "Zararini cikarayim, satip birakacagim" diyor.


  • long live rock n roll  (28.02.13 14:58:11) 
var bizim patronlardan biri.adam bu işin gerçekten piri.işte yatırımdan takip ediyor gördüğüm kadarıyla.ve yanına gittiğimizde başkaları olayı kapmasın diye ekranını kapatıyor.kazanıyor mu dersen iki üç haftada bir arsa ya da ev alıyor.


  • gakgul  (28.02.13 15:32:01 ~ 15:33:52) 
Benimde var bir tanıdığım, hiçbirşey yapmıyor deli gibi tv'den borsayı takip ediyor. ama bayada iyi bir birikimi olduğunu düşünüyorum yaşamından. tabiki net ne kadarı var bilemem:)


  • secilmis uye  (28.02.13 15:53:14) 
şöyle bir şeyler buldum google'dan :)

www.yazarkafe.com
  • detroitli kizil  (28.02.13 17:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.