[]

elektro gitar ama hangisi?

akustik gitar çalan birisi olarak hep istediğim elektro gitar da çalayım diorum. evde takılıcam kendim ne profesyonel ne de amatörüm. başlamak için hangi marka elektro gitarı tavsiye edersiniz? genelde cortu öneriyorlar ancak başka seçeneklere de açığım:)




 
Cort bütçesi uygun olmasına rağmen satmak istediğinde elinden çıkaramadığın, ve düşük bütçeli modelleri bana nedense hiç tat vermeyen bir gitar. (prs benzeri bir modeli vardı o çok güzeldi mesela...) Eğer alırım, baktım sevdim daha iyisini alırım niyetindeysen ibanez peynir ekmek gibi giden bir marka ve fiyatları da uygun. Anlayan biriyle birlikte ikinci el almanı tavsiye edebilirim. Squier ve Epiphone da uygun fiyatlı ve kolay satabileceğin modellere sahip. Yapmak istediğin müzik, bütçen ve gitarı kucağına aldığında hissettiklerine göre karar verebilirsin...


  • emrak  (26.02.13 10:30:08) 
bütçeyi de söylersen daha iyi yardımcı olunabilir.
benim tavsiyem daha versatil gitarları tercih etmen olur. ayrıca marka arayışından ziyade model üzerinden gitmek daha doğru olur. örnek vermek gerekirse ibanez rg 1570, rg 2550 gibi modeller çok uçlarda gezen gitarlar değildir. oldukça güzeldirler ve seni pek çok yönden tatmin edecektir. ikinci el piyasası da vardır.
bunun yanında belki ikinci elini bulmak zor olur ama meksika strat ve teleler de müthiş gitarlardır.
  • jacksor  (26.02.13 12:06:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.