[]

mor saç rengi

esmer bir bayana mor saç rengi gider mi? öyle siyahlı morlu, yok patlıca moru değil bildiğin mor, bir de nerden bulunur bu boyalar kuaföre gitmden, bir de oreal ile açtıktan sonra tutar mı orealin üstüne?? saçlarım koyu kestane gibi bi renk..




 
ten de esmerse gitmez. Öyle parlak renkler için beyaz ten, olmadı buğday daha uygun.


  • whoosie  (24.02.13 09:18:51) 
pek gideceğini düşünmemekteyim.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (24.02.13 09:24:44) 
www.itusozluk.com buna ne diyosunuz?


  • zoyee  (24.02.13 09:26:48) 
fotodaki abla esmer değil gibi geldi bana. beyaz ten buğday tense gider evet. kendi fikrim böyle çok güzel kadınları referans almamak lazım çünkü bu ne yapsa yakışıcak şimdi :) ve saçlarını böyle fönlü bakımlı kullanabilecek misin sürekli? parlıyor resmen kızın saçları. bunlara bakıp gaza gelmemek lazım.


  • nunishuris  (24.02.13 09:36:34) 
@nunishhuris ya çok haklısn da ne bileyim şahsen yüzümü falan çirkin bulmuyorum yani esmer buğday tenin de farklarını çok iyi bilemiyorum. saçyapısını kendime benzettiğim için dikkatimi çekti foto aslında aşırı güzel bulduğumdan değil de.. biraz gaza ihtiyacım var sanırım. ama bi de kaş aldırmak gerekir sanırım saçlar koyuyken olabiliyo da renkli olunca batar göze demi?


  • zoyee  (24.02.13 09:42:44) 
keps at ona göre karar verelim?


  • hjarteblod  (24.02.13 09:53:50) 
saçlarını platine kadar açtıracaksın ki saçların umarım epey uzundur çünkü uçlarını da kestirmen gerekecek bu işlem sonrasında. daha sonra manicpanic'ten alacağın yarı kalıcı boyayla istediğin rengi tutturacaksın. ben üniversiteye ilk başladığımda maviye boyatıyordum (şu an ergen işi olduğunu düşünüyorum, dalgalandım da duruldum), epey uğraştırıcı, emek isteyen bir iş. sürekli cila atmak gerekiyor, çabuk akıyor.

renkli boyayı şuradan alabilirsin sanırım; www.manicpanicturkiye.com

bence önce saçın bir kısmında denemekte fayda var.
  • kayranin kedisi  (24.02.13 09:56:18) 
adana sarışınından sonra adana emosu kavramını literatüre sokacaksın anlaşılan. cevap da vereyim silinmesin; tabiki gitmez


  • cekilmis gayfe  (24.02.13 10:12:38) 
teninin rengi ne kadar açıksa o kadar iyi gider bence. koyulaştıkça kötü olur öyle düşün. böyle olabilirsin www.google.com.tr


  • secilmis uye  (24.02.13 10:31:41) 
beyaz ten ya da buğday kesinlikle şart.
boya kadıköyde, subway'in yanındaki kozmetik dükkanında bulabilirsin. (istanbuldaysan). Jean's Color al marka olarak. 35 TL, saça göre değişiyor ama epey gittiği oluyor.
öncesinde açman lazım evet, çok sıkta yenilemen gerekiyor, şayet 2 haftada saç garip bir renk alıyor, ben uçlarına nedenim açıkcası. altlarına da bir tutam kırmızı bıraktım. ama aktığı için şuan parlement mavisine döndüm, o zamanla mora dönüşüyor. işte küçük hesaplarla 1 haftadan kara geçtim falan diyorum.

instagram.com
  • botamaniaensis  (24.02.13 10:44:37) 
oha abicim naaptınız :))), zenci değilim adanalı da değilim, bi süre renkli bi saç kullanıcam emolukla ne alakası var ergenlikle falan. normal yetişkin bir birey şunları şunları yapar saçı bu renk olur emo ve ergenler bunu yapar diye bişey mi var :)) yazık etmeyin üniversite müniversite okuyorum diyosunuz bir de..


  • zoyee  (24.02.13 10:47:21) 
yakışmasından ziyade şunu unutma,
dedikleri gibi o saçı tamamen açacaklar önce. bu zaten aşırı yıprtan bir olay. ondan sonra o boya sürekli akacak iki hafta mor iki hafta başka renk (genelde turuncu olur) gezeceksin. sürekli boyatman gerekecek. (normal boyadan daha fazla sanırım) ve en sonunda saça benzemeyen saçların olacak. ve renkli boyalar genelde daha pahalı oluyor.
aklında bulunsun:)

zamanında bir kısmını mavi yapmışlığım var. o saçların uzayıp da sağlıklı saçların gelmesini beklemek cidden acı vericiydi.
ha yine yapmaz mısın diye sorsan yine yaparım:)

www.fashioncandie.com şunun gibi koyu bir mor olabilir tabi.
  • goldentitan  (24.02.13 11:53:15 ~ 11:56:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.