[]

facebook mesajı

günaydın.

iki ortak arkadaşımız olan birisine facebooktan mesaj gönderdim, bu mesaj spam klasörüne mi düşmüştür? arkadaş olarak eklemek istemiyorum kendisini, sadece mesajıma cevap versin yeter biraz acil bir durum. direkt gelen kutusuna mesaj gönderebilmek için bir ayar var mıdır?


 
spam degil de, diger(other) klasorune duser.

gelen kutusu icin arkadas olmaniz lazim.
  • nawres  (20.02.13 09:05:36) 
arkadaşlık talebi gönderip orada yazı eklenebilen kısma mesajınızı yazabilirsiniz ya da mesajlarına(diğer klasörüne) bakmasını yazabilirsiniz. arkadaşlığı kabul edecek olursa sonra silersiniz istemiyorsanız da.
o diğer kısmında ne mesajlar heba oluyor ya, ona bir çözüm gerekli kesinlikle.

  • iz  (20.02.13 09:14:11) 
tek çözüm others a düşen mesajlar için de mesaj kutusu ışığının yanması, bu gaddana basit bişeyi yapmıyo ama feysbuk. bego seninki de others a düşer muhtemelen.


  • kediebesi  (20.02.13 09:46:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.