[]

eskişehir'li arkadaşlar yardım lazım?

evet gençler annemin eskişehir'e tayin olma durumu var. acaba eskişehir'de böyle güvenli muhitleri falan nerelerdir. yani suç oranın falan fazla olmadığı, temiz yerler.

bir de buralarda 1+1 evlerin kiraları ortalama ne kadardır?


 
adalarda rahat edebilir fakat kiralar 500 falandır. vişnelik var çok nezih bi muhit. orda belki daha bile fazladır. kampüs yakınları isterse 350den başlar.
suç oranı demişsin suç oranı da öyle çok değil gibi. yada biz duymuyoruz.

  • imfhh  (19.02.13 22:16:22) 
Her yeri eşit seviyede güvenlidir. Tekel savaşlarına aldanma :) O kadar büyük bir yer değil zaten, bir dolapderesi, tarlabaşı'sı yok yani.

Fiyatlar 400'den başlar.
  • teoberk  (19.02.13 22:20:26) 
adalar tarafı +1

ana caddelerin hepsi güvenli gerçi fakat örneğin bağlar tarafının arka sokaklarında kırk yılın başı da olsa gece saçma sapan tiplere denk gelme şansı var.
  • yuto  (19.02.13 22:24:14) 
adalar tarafı biraz daha genç işi o yüzden kiraları hafif pahalı denebilir. iş yeri neredeyse ona uygun bişilerde söylenebilir


  • jedilance  (19.02.13 22:28:56) 
işyeri emko sanayi bölgesi taraflarında olacak.


  • bobinhoo  (19.02.13 22:31:31 ~ 22:31:55) 
Uzakmış. Emek Mahallesi civarından bakmanızı tavsiye ederim.


  • teoberk  (19.02.13 22:40:38) 
şirket araba vereceği için yani yol 50-60 dakikaya falan çıkmadığı sürece uzaklık pek önemli değil.


  • bobinhoo  (19.02.13 22:41:56) 
araba da olacaksa üniversite caddesi daha uygun gibi. bağlar mahallesi diye geçiyor. ordan çevre yoluna çıkış da var, direkt basar sanayiye.


  • rectoa  (19.02.13 22:47:11) 
üniversite caddesinde üniversiteli haricinde insan yok nerdeyse ondan adalar daha tercih edilesi. fakat o tarafta da 1+1 ev bulmak sıkıntılı olabilir.


  • yuto  (19.02.13 22:50:54) 
şimdi bu ünv öğrencileri hep bağlar, adalr diyecekler ama o yaştaki bir bayan için en nezih ve uygun yer vişnelik mahallesi ve atatürk bulvarı civarıdır. atatürk bulvarının da odunpazarı tarafı değil, tramvaya yakın taraflarıdır. arabası da varsa oralarda çok rahat eder. diğer yerlerde park problemi olur, çarşı içi hareketlidir, komşusunun öğrenci olma ihtimali fazladır. sıkıntı yaşar. eskişehirliyim, ailem de hala orada yaşıyor.


  • sirkelimon  (20.02.13 09:09:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.