[]

Araba için hangi model mantıklı ?

bütçem 30-40 bin arası. üç marka arasında kaldım

-ford fiesta

-volkswagen polo

-seat ibiza

bu markalar arasında konforlu ve şehiriçi az yakan hangi modelleri önerebilirsiniz. yada genel olarak hangi markayı ? şehiriçi kullanıcam.donanımdan ziyade konfor ve benzin tüketimi daha önemli benim için. genel yorumlarda polo sanki daha öne çıkıyor gibi bu noktalarda. ama tabi ki tork ve diğer özelliklerle karşılaştırınca farklı düşüncelerde var. fikirlerinizi alabilir miyim ?

 
fiesta'nın benzinli modellerinin çok yaktığını duymuştum. benim tercihim polo'dan yana. önerim ise sözlükte 3 modeli de arayıp hakkında yazılanları okuman.


  • yigitkaraca  (19.02.13 16:56:37) 
yakıt tüketimi deyince Poıo pek öne çıkmaz ama :(
Bana kalırsa konfor ve tüketimden dolayı JAZZ derim ama bunlar arasından;
Eğer Fiesta dizel ise Fiesta derim. Değilse Polo. İbiza pek piyasası yoktur diğerlerine göre.
  • hicunutmam  (19.02.13 16:57:40) 
kafa karıştırmak istemem kesinlikle ama 3 araç dışında neden bişeyler düşünmüyorsun?

mesela vw jetta?

2.el vw tiguan

kesinlikle 2. el 2010-2011 model daha güzel araçlar bulabilirsin. araba alırken acele etmemek gerek.

illa 3 ünden birini soruyosan ibiza çok yakar, fiestanın yakıt tüketimi iyidir. polo da orta halli bir araç
  • yarasa da yaramasa da  (19.02.13 17:00:45) 
polo çok da az yakmaz. kişisel olarak ibiza'ya sempati duyduğum için çok objektif cevap veremem ama bence bu arabaları kullanmış, yüz yüze konuşabileceğiniz kimselerden yardım alın.


  • midheaven  (19.02.13 17:00:58) 
Seat'ın kasko bedeli çok yüksek çıkar. Sonrasını da düşün. Yedek parçasını diğerlerine göre daha pahalı. Ben corsa veya astra ecoflex diyorum. Bir de yeni clio'lara bakmakta fayda var. Çok güzel kasası var.


  • onexey  (19.02.13 17:22:02) 
Auris dizellere bakın


  • efruz  (19.02.13 17:25:09) 
annem 1.6 dizel polo kullanıyor 2011 model, bence gayet az yakıyor. önceki arabası benzinli honda jazz'dı.

şahsi görüşüm de polo dururken ibiza alınmayacağı yönünde. biz anneme araba alırken fiesta, polo ve c'eed arasında kalmıştık. polo'yu seçtik, gayet memnun şu anda. ben de bazen ufak olmasından ötürü onun arabasını kullanıyorum ve bence de gayet alınası (her ne kadar vw'in türkiye fiyat politikasını onaylamasam da).
  • kayranin kedisi  (19.02.13 20:47:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.