[]

Dün 18:45 Kadıköy-Beşiktaş vapurundan atlayan adam

Dün bindiğim vapurda bir adamın vapurdan atladığı söylendi. Sahil güvenliğe haber verildi. Vapurla atladığı noktaya geri döndük, bulunamadı. Adam montunu bir demire asıp atlamış vapurdan.

Şimdi bu olayla ilgili hiçbir haber bulamıyorum. Bir gazetede bile çıkmaz mı bu haber? Haberi olan var mıdır?


 
bursa dan sahile vurunca haberi gelir.


  • feodal moruk  (19.02.13 13:39:21) 
Ben aynı vapurdaydım, vapur 50dkda gitti beşiktaşa, dün bi anlam veremedim bu kadar uzun sürmesine ta ki senin mesajını okuyana kadar.


  • there is no happy ending  (19.02.13 13:40:06) 
ben de o vapurdaydım. sabah kadıköy iskelesinde hancı büfedekilere sordum. Öyle bişey yok ya, olsa biz duyardık dediler. Bilemedim.


  • marisa  (19.02.13 13:42:46) 
@there is no happy ending

zaten vapurdaki diğer insanlara pek duyurulmadığını farketmiştim. alt katın en arka kısmındakiler biliyor olmalı bir tek.
  • nilmiye  (19.02.13 13:43:38) 
@terliks

evet, emniyete haber verildi önce. adam atladıktan baya bi sonra durmuştuk. kız kulesini geçmiştik. vapur geri döndü, belli bir alana baktık, daha sonra tekrar geri dönüp beşiktaş seferini tamamladı. bu dönüşümüz arama amacıyla mıydı yoksa adamın düştüğü alanı başka bir ekibe bu şekilde mi gösterdiler bilmiyorum. normalden biraz daha yavaş çalışıyordu motor ama, motor sonuçta. yan adamın hayatını tehdit ediyor, evet. belki de bu nedenle hiçbir yerde haber çıkmıyor olabilir. ama çok merak ettiğimden buraya sorayım dedim.
  • nilmiye  (19.02.13 14:34:49) 
Geçen ay Kadıköy-Kabataş vapurunda da böyle bir şey yaşandı ama baya araştırmama rağmen bulamadım haberini. Bu tarz şeylerin özel olarak basına yansıtılmadığını düşünüyorum. Beşiktaş iskelesinde yaşanan vahşet bir şekilde sızmış herhalde.


  • i-pek  (01.03.13 15:38:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.