[]

Paris'te Nerede Kalmalı?

Merhaba,

Nisan sonunda iki kız arkadaş Paris'e gidiyoruz. Şehir hakkında henüz bir fikrimiz yok ancak kalacak yeri ayarlamak lazım.

Şehrin hangi bölgesinde kalmalı? Önereceğiniz hostel var mıdır? Merkezi olmasını tercih ederiz.

Herkese şimdiden teşekkürler.

 
nerede kalmak lazım bilmem ama Blue Planet'te kalma. Yeri güzel ama yataklar böcekli.


  • nilmiye  (19.02.13 10:56:04) 
ben olsam merkezi yer olsun diye uğraşmam. müthiş gelişmiş bir metro ağı var. parisbytrain.com gibi. her yere gidebilirsiniz kısa sürede. merkezdeki yerlere ödeyeceğiniz ücretlerle güzel yemekler yersiniz. moulin rouge civarı olabilir. gare du nord civarını tercih etmeyin ama. hani uzakta bir yerde kalın eiffel e ama iyice de varoş olmasın. hostel tavsiyelerini akşam yapacağım, şimdi zamanım çok sıkışık:)


  • kırmızıkaşekaban  (19.02.13 11:03:44) 
1 hafta veya birkaç günlüğüne kiralanabilen çok güzel apartman daireleri çıkıyor internette gezinirken. 5-6 kişilik gruplar için hemen hemen hostelle aynı fiyat ama 2 kişi için pahalı kaçabilir.

Konfordan ziyade konum önemli dersen www.3ducks.fr Eiffel'e yürüme mesafesinde. Ortam okul bahçesi gibi, cıvıl cıvıl. Yalnız ranzaya ulaşmak için yerde yatanların üstünden atlamak gerekiyor :)
  • tozluhikaye  (19.02.13 11:07:10) 
Duzenli olarak ailenize haber verin, foursquare'den saat basi check in yapin. sonra burada iki kiz kayboldu sanip onlari aramistik, aileleri perisan olmustu.


  • Mikail bey  (19.02.13 11:19:15) 
oops! var hostel, kaldığım en temiz hosteldir sanırım, yeri de güzel, notre dame'a yürüme mesafesindeydi.


  • noluyo yaa  (19.02.13 11:40:20) 
herhangi bir ibis hotel. sallasan bir tanesine çarpıyorsun. 77 tane vardı en son.


  • periphery  (19.02.13 11:55:41) 
moulin rouge tavsiye edilmis ama pigalle-anvers metro duraklarina yakin yerleri mr dahil olmak uzere pek tavsiye etmiyorum kendi adima. butce sikintisi yoksa 17.bolgeyi tavsiye ederim uygun otel ya da hostel varsa. butce derdi varsa f1 otellerine bakabilirsiniz, oldukca basit iki yatakli, guvenli ve temiz otellerdir. sehrin gobeginde olmasa da genelde metroya cok yakinlardir ve her yere max 20dakikada ulasirsiniz


  • yigitovic  (19.02.13 13:06:52 ~ 13:10:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.