[]

elektronik kitap okuyucu kullanıyor musunuz

almayı düşünüyorum ama çevremdeki alan insanlar bir süre sonra hiç kullanmadılar, bir köşeye attılar duruyor (tıpkı ipad gibi). siz kullanıyor musunuz aktif olarak? bir de hangi cihazı kullanıyorsunuz?




 
Ben kullanmıyorum.


  • Sade  (16.02.13 09:30:29) 
kitap okuyucu değil de tablet pc kullanıyorum kitap okumak için, çok memnunum.
cihaz polypad 9716.

  • midesiz  (16.02.13 09:37:55) 
ipad kullanıyorum. daha çok çizgi roman için kullanıyorum. 3000 kitaplık bir çizgi roman arşivim oluştu. bunların 1250 tanesini falan okuyabildim daha. günde 3-5 taneyle daha çok uzun zaman alacak gibi ;)


  • ozdek  (16.02.13 09:44:21) 
Kindle aldım. Kullanıyorum. Kitap okuyacağım zaman elime onu alıyorum direk.


  • onexey  (16.02.13 09:49:29) 
gözlerimi bozacağını düşündüğüm için kullanmıyorum.


  • secilmis uye  (16.02.13 09:51:17) 
kindle dx kullanıyorum çok iyi dilediğim kadar kitap yanımda hem işyerind edoküman okuyorum hem d enormal kitap
ve kitapalrın cıogunu da netten bulabiliyorum

  • seyyar satıcı  (16.02.13 09:52:34) 
düzenli kitap okuma alışkanlığı olmayan, belki bu alışkanlığı kazanırım diye alanlardansanız (bkz: ben) almayın. bir kaç ay kurcalayıp çekmeceye atıyorsunuz. tıpkı ipad gibi. ipad'i de akıllı telefon alana kadar çok aktif kullandım, şimdi ise satmayı düşünüyorum.

tabi e-kitap okuyucular çok pahalı değiller. al-dene-sat yapabilirsiniz. ben yurt dışından 170 liraya alıp 2. elini 200e satmıştım. tabi şimdi piyasası ne durumda bilmiyorum. yine de yurt dışından alıp veya birine getirtip türkiye'de güzel rakamlara elden çıkartabilirsiniz. veya 2. el alabilirsiniz. kindle 3 için konuşuyorum taş gibi cihazdı allah için, hoyrat kullanıma rağmen aylar sonra bile sıfırdan hiç bir farkı yoktu.
  • ayborulcesi  (16.02.13 15:32:11) 
1.5 senedir kindle kullanıyorum hocam
yaklaşık 400-500 kitap bitirdim
hem kitap okumanızı kolaylaştırıyor
hem daha fazla kitap okumanızı sağlıyor
hem de gözleriniz yormuyor
mutlaka alın bence
  • seytan ayrintida gizlidir  (22.02.13 15:43:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.