[]

Sevgililer Günü'nün İslam'da yeri var mı?

muhafasakar biri değilim yanlış anlamayında daha doğrusu tam olarak hikayesi neydi unuttum ?




 
İslamda yeri yok tamamen sonradan cıkma, yabancılardan gelme bir sey.


  • nar eksisi  (13.02.13 22:07:24) 
muhafazakar biri olsan kaç yazar niye yanlış anlayalım ? muhafazakar olmak suç mu? İslamda sevgililer günü diye bişey yok emin olabilirsin. gavur icadı bunlar.


  • yün prenses  (13.02.13 22:07:57) 
Sonradan cikma bir sey degil, Islam sevgililer gununden sonra cikma bir sey kronolojik siraya koyarsak da neticede pek cok kisi icin anlamsiz bir sey.


  • crown  (13.02.13 22:15:11) 
din ile kutlanan bir şey arasında bağlantı kurmaya niye çalışır insanlar anlamıyorum. gavur olsun, türk olsun fark etmez. islamda world of warcraft'ın da yeri yok ama oynuyoruz.


  • 1 saat bende 50 dolar  (13.02.13 22:17:03) 
islamda world of warcraft'ın da yeri yok mu ? hahha hayatımda duydugum en garip örnek dossstuuum : D


  • darkknight  (13.02.13 22:22:28) 
bugün öğrendim bunun hikayesini, anlattılar ama anlattıkları dili çok iyi anlıyor değilim. yakaladığım kadarıyla;
3 tane st valentin varmış ama haklarında pek bilgi sahibi değiliz. biri afrikalıymış hatta. onu hiç bilmiyoruz.
biri, roma döneminde yaşamış. 5inci yüzyıl falan galiba. roma askerlerinin evlenmelerinin yasak olduğu dönemler. evlenmelere falan yardımcı olmuş. adı öyle aşk böceğine dönmüş sonraları.

islamda yeri yok, aslında hiç bi dinde yeri yok. sembolik bi sevgi gösterisi günü olarak doğmuş. çünkü bu tarih aynı zamanda kuşların bebe verdiği dönemmiş.

şimdi ise milyarlık bi satış endüstrisi. 1milyarın üzerinde kartpostal gönderiliyormuş bu güne dair. (bu istatistiğin doğru olduğuna inanmıyorum)
keza, hediye alışverişi yükseklere çıkıyor.
  • dahinnotha  (13.02.13 22:23:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.