[]

LED, 3D TV (LG 47LM660S)

LG 47LM660S'i almaya karar verdim.

Daha önce Teknosa Turuncu İndirim ile birlikte 2200'e inmiş ama şu an piyasada 2400 dolaylarında. "şurada şöyle bi kampanya var, burada böyle güzel olur" dediğiniz yer\site var mı?

Bir de alırken "şuna kesin dikkat et, distribütörü şu olsun" dediğiniz neler vardır?
Teşekkürler.

 
Distribütör önemli değil nasılsa LG bozulunca kimse tamir etmiyor, kullanıcı hatası diyor.


  • Mikail bey  (13.02.13 11:41:47) 
lg alma samsung veya philips al diyorum ben, bak ben de lg alacaktım ama bir lg yi bir de samsung ve philips i yanyana koy, samsung daha parlaktır, philips daha gerçekçidir ama ikisinin de görüntü akışı eşittir lg nin ki yavaş biraz ve insanların yüzleri fotoşokta yavruağzı renkle boyanmış gibi biraz. Bu dediğimi yap gene de lg dersen öyle al.


  • ekaterina  (13.02.13 11:44:07 ~ 11:44:30) 
Teknosa turuncu indirim ile yaklaşık 10 gün önce aldım LG'yi, 2199 tl'ye. Gayet memnunum her şeyinden. Distribütör konusuna bir şey diyemiyorum, çünkü pek bilgim yok.


  • hadji  (13.02.13 11:55:35) 
marka olarak lg tavsiye ederm dayanıklılık olarak samsungdan daha iyi.samsung tv kullanıyordum cok sıkıntısı cıktı ekran iyice bozuldu ve 47lm660s aldm,yaklasık 7 aydır kullanıorum suan yine tv alsam aynısı alırım.ayrıca suan ekran panelleri konusunda tüm tvlerin panellerini lg üretiyor araştırabilirsiniz..ayrıca 3d teknolojisinde lg piyasayı süpürdü ve gerekli patentleri aldı,samsung 3d konusunda hala gelişmekte..tercihiniz lg olsun


  • mukon  (13.02.13 12:05:05) 
Gönül ister Samsung alayım ama her türlü 300-400 lira koyuyorlar. Ben de TV'den öyle deli dolu beklentilere girmek istemediğimden düşünmedim.

Teşekkürler.
  • quanche  (13.02.13 12:05:17) 
ekaterina +1 Bende Phılips 47PFL7696K/02 bu modeli var genelde memnunum 2200 fiyat seviyesindeyken almıştım görüntü ve renk tonları LG deki gibi yapay değil oldukça güzel yansımasız ve gerçeğe yakın fiyat performans oranı makul fakattttt Negatif çok özelliği var

1. mkv dosyalarında türkçe alt yazı desteği yok
2. HDD HD kayit yapamıyor
3. Wireless için ayrı aparat kullanıyor (onada 100 lira istiyorlar smart tv de wireless yok komedi resmen)
4. genelde bütün mkv leri açsada bazen açmadığıda oluyor sebebini bulamadım
5. ses dosyası dts olan mkv leri açmaz
6. fat32 diski destekliyor NTFS görmüyor
7. yazılımı çok yavaş ses düğmesi yazılım kaynaklı olarak
takilabiliyor ve çağın gerisinde ayrıca flash player yok
yani internet tv özelliği çok yavaş kullanışlı değil
8. 2D yayınları 3D çeviremez


Edit :
9. HDMI versiyon 1.3 bazı şeyleri desteklemez
10. Tv Hoparlörleri kalitesiz
  • baknedicem  (13.02.13 12:49:09 ~ 14:14:36) 
Aslında ben 3D sevmiyorum, gözlükf alan da takmam. SmartTV özelliğini kullanmayacağım, HDD takıp kayıt yapmayacağım, TV'nin işlemcisini kullanarak film izlemeyeceğim.

Benim zaten hayvan gibi media playerım var, cihazı HDMI ile bağlayacağım. Evde zaten notebook, ipad, iphone her bok var. Tutup TVden internete girmeyeceğim. Bana kıçımı serip yatarken uzaktan uzağa film izleyecebileceğim bir tv gerekiyor. Bu da iyi gibi.

Philips'in en başta tipi kötü abi. Ben onun yanından geçsem dönüp bakmam. Bir de panelini LG mi ne üretiyormuş. Olmaz öyle :)
  • quanche  (13.02.13 13:08:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.