[]

İphone 4 e dışarıdan müzik yükleyebiliyor muyuz?

Teşekkğrler..




 
(bkz: sharepod)


  • xenophobe  (12.02.13 20:09:33) 
İ tunes aracılığıyla PC'den yükleyebilirsin.


  • Geceler  (12.02.13 20:11:32) 
ITunes dan nasıl atıldığını gösteren bir link var mı ?


  • sonhakan  (12.02.13 20:19:11) 
onu kimse anlatamaz. çünkü itunes kurcalanarak öğrenilen bir program. bilgisayar mühendisi gelsin. sana 6 yaşında bir çocuğa anlattığı gibi anlatsın yine olmaz. o yüzden kurcala bulursun.


  • dirildimde geldim  (12.02.13 21:25:52) 
iphone ve ipad için opalyer hd diye bir program var, paralı ama ucuz.
onu kuruyorsun, açıyorsun. içindeki menüde sol altlarda bir wifi işareti var tıklıyorsun. o bir pencere açıyor, 3 tane seçenek sunuyor. en üstteki, herhangi bir bilgisayarın internet tarayıcısı ile bağlanma seçeneği.
iphoneda yazan ip adresini aynı wifi ağına bağlı pcde tarayıcıya yazıyorsun. bağlanıyor. ekrandaki sağdaki kutuya sürükle-bırak yöntemiyle bilgisayarındaki mp3 veya video ne istersen sürüklüyorsun. wifi ile çok kısa sürede telefona yüklüyor.
yükleme işlemi bitince kapatıyorsun herşey transfer edilmiş oluyor.
programın tek dezavantajı sadece o programla o mp3 ve videoları izleyebiliyor olman...

itunes ile transfer yapmak daha uzun ve meşakatli, elbette en sağlıklısı kurcalayarak öğrenmek...
itunes'da, sol bölümde yukarılarda müzik kısmına yine sürükle bırak ile bilgisayarındaki mp3leri sürüklüyorsun. orada görünen her şey, senin kitaplığında görünenler. daha sonra sync ettiğinde telefona geçmesi lazım. ama geçmiyorsa müzikleri sync etme seçeneğini seçmen lazım. kurcalayarak ilgili menüleri bulabilirsin.
ama o player kesinlikle tavsiyedir...
  • jeanluc  (13.02.13 09:26:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.