[]

Flight Simulator'da Uçmayı Öğrenmek

Flight Simulator'ın öğrenme kısmının birazını çalıştım ama orası çok kasıyor beni, ufak bir şeyi beceremedin mi hemen "dersi bitiriyorum" diyip kapıyor dersi ve bazı ince detayları çok hızlı geçerek anlatabiliyor.

Uçmayı öğrenebileceğim, şöyle adım adım anlatılmış, türkçe "for dummies" dokümanı var mıdır acaba nette? (özellikle iniş check listini anlatacak)

Flight simulator accelerator diye bişi var (ki aksine yavaşlatıyor), bu paket ile service pack aynı şey midir yoksa bu ek paketin dışında başka service pack'ler mi var?

 
Flight Simulator öğrenmeyi size Flight Simulator'ın kendi içinden öğrenmeye çalışmanızı tavsiye etmem zira bana göre yetersiz. Ben yaklaşık 1 senedir online, 2-3 senedir de offline olarak fs'de uçan biri olarak söylüyorum. Eğer gerçekten uçmaya ilginiz, hele de online uçmaya ilginiz varsa www.hititair.com adresine bir göz atın. Bana bildiğim şeylerin neredeyse gepsini onlar öğretti, kendileri gerçek uçak kullanabilecek kapasitede insanlar ve beni de o hale getirdiler. Özel yapılmış detaylı payware uçakları FS'e yükleyip biz uçuyoruz ama başlangıç için tabii ki içinde bulunan uçaklar yeterli olacaktır.

O verdiğim adrese girip forumlarına da göz atar ve vaktiniz olduğunda teamspeak serverlarına girer konuşursanız çok da iyi insanlar olduğunu görürsünüz. Gerçekten öğretmeye hevesli mükemmel insanlar. Ben dersti şuydu buydu derken eskisi gibi yakın değilim ama onlar size ellerinden gelen yardımı yapacaktır. Üye olup admine bildirmeniz, bir de sorunuzu ona sormanız yeterli olacaktır.
  • değirmenci  (23.02.09 20:58:06) 
Ben de size ucu$ egitimi almak icin www.birgenairva.com sitesini oneririm, a dan z ye egitim alabilirsiniz teamspeak yardimi ile. Eger ogrenmeye hevesliyseniz ve zaman ayiracaksaniz ben de size egitim verebilirim, mesaj yolu ile bana ula$abilirsiniz.


  • independence  (19.11.10 15:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.