[]

Kadıköy'de Kafe Önerisi

Kadıköy'de oturup kitap dergi okuyabileceğimiz, bitki çayları poşet olmayan, fiyatları çok el yakmayan ve garsonların sürekli bir şeyler içtirmeye zorlamadığı, küçük sevimli kafe önerisi istiyorum.




 
ortakapı: alkım'dan yukarıya doğru çıkın, akmar'ın olduğu köşeyi geçin ilerde sağda.


  • coffee and cigarettes  (18.01.09 20:17:26 ~ 20:17:44) 
kumluk tarafındaki otobüs durağının karşısındaki binalara bakınız orda beksav yazısını görürsünüz cafesine gidin çay çorba kek vsv gayet ucuzdur ve garsonlar bunaltmaz hele haftaiçi gidersiniz varlığınızı bile unutabilirler


  • dr.ramiz  (18.01.09 20:18:11) 
ben de ortakapı diyecektim ki ismini hatırlayamadım bir türlü.


  • deckard  (18.01.09 20:29:00) 
ortakapı'nın yerini biraz daha iyi tarif eder misiniz?

"yukarıya doğru çıkın akmarın köşesini geçin" demişsiniz ama akmar "yukarı" bir yerde değil ki, gayet de aşağıda.
  • 3200  (18.01.09 20:39:24) 
alkım (artık) akmarın aşağısında.


  • redlinetheturk  (18.01.09 20:54:54) 
alkim in ordan giriyorsun. yukari dogru cikarken; sola dogru bir sokak goreceksin. bu birinci sokak. gec onu. yukari dogru giderken bu sefer dortyol gibi bir yerle karsilacaksin. bu dortyolun sol tarafi; akmarin oldugu kose sayilir. sen gene o dortyoldan da hicbir yere sapmadan sagina bakarak devam et o zaman goreceksin.


  • ne nicki be  (18.01.09 21:03:05) 
2 - 3 sene oldu kapandı mı bilmiyorum.Khalkedon kitapevi vardı.Caferağa spor salonunun tam karşısında. Oturup birşeyler yudumlayarak kitap okuyabiliyordunuz bir köşesinde. Ayrıca fanzinleri karıştırmanızada ses etmiyorlardı o vakitler. Şimdi hala açık mıdır?Nedir? Ne değildir?Fikrim yok.


  • iustitia omnibus  (18.01.09 21:39:25) 
Khalkedon hala duruyor, aynı yerde


  • zubundy  (18.01.09 22:20:00) 
sahaf var gayet sessiz sakin bir yer ve fazla sayıda kitap barındırmasa da kitaplıkları da mevcut.


  • phoera  (18.01.09 23:16:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.