[]

tanım, tanım devamı, örnek ya da bakınız değil

bir tablet hakkında şöyle yazmışım:


'hassiktir be, 299 dolar ne olm? ohannes. nasıl lan?

fiyatlar iyicene bedavaya düşüyor, en sonunda aldıracaklar amk. çok iyi abi.'

ve başlıktaki şekilde silinmiş. 'çok iyi abi' bir tanım değil midir?

 
bence tanım.

ama çok iyi abi kısmını fiyatların iyicene bedavaya düşüyor olmasına verdiğin bir tepki olarak da görmüş olabilirler, o zaman tanım olmaz.
  • ocanal  (09.02.13 00:39:48) 
bence değil abi.


  • hope ender  (09.02.13 00:55:43) 
enter'a basıp çok iyi abi'yi iki satır aşağı alaydın gözlerinden kaçmazdı bence. böyle olunca araya kaynamış gibi hakaten.


  • zgn  (09.02.13 00:59:00) 
çok iyi abi tanım değil ama entry'nin silinmemesi gerekli yine de.


  • leni 09  (09.02.13 01:07:58) 
Alakası yok abi üstte tanım diyenler paronayak olmuş artık bunları düşünmekten. Bu ne sıçımsonik sistem böyle arkadaş her tarafından bir açık arayacaksanız ne anlamı var o kuralın?


  • Sade  (09.02.13 06:02:35) 
Yazi genel olarak bir tanim. Silinmemeliydi.


  • atmosphere  (09.02.13 07:18:09) 
gereksiz küfür kullanımı ve ortamı foruma döndürmeden dolayı bu tarz entrylerden 20 tane daha yazın uçuşunuz garanti diyorum. kişisel tarihçeye kesin not düşmüştür birisi.


  • ozdek  (09.02.13 10:38:07) 
evet tarihçeye not düşülesi bi entry katılıyorum, biraz forum tandansı var. ama 'çok iyi' bir tanım bence, 'çok iyi abi' de tablete 'çok iyi bir ağabey' tanımı yaptığımı gösteriyor. yani aslında bence de silinmemesi lazımdı :) canınız sağolsun.


  • roket adam  (09.02.13 13:19:23) 
Oradaki "çok iyi" başlıkta adı geçen tabletin bi' özelliği değil de bi' ünlem olarak kabul edilmiş sanırım. yani "Çok iyi bi' tablet" gibi değil de "Vay amınakoyım nasıl olur lan bu" gibi. o yüzden silinmiş olabilir. başka bi' yönetici silmeyebilirmiş, denk gelen kişi bu şekilde yorumlayıp silmiş sanırım.


  • syd  (10.02.13 10:43:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.