[]

kepek problemini kökünden çözen şampuan?

evet evet. gerekirse saçı kökünden söküp atacak ama o kepekleri yok edecek var mı böyle bir şey? şampuan ama lan. birleşim dökmeyin.




 
(bkz: Ketoral)


  • layer26  (06.02.13 22:38:13) 
ketoral neymiş yahu. hedınşoldırs kullanıyorum bir şeye yaramadı.


  • neseli ispanak  (06.02.13 22:39:58) 
pff yukaridaki onerileri okudum da cok caresiz cevaplar. sactan saca degisir digerleri ama zetion kepegin anasini siker. uslubum icim kusura bakmayin ama kepegin bu kadar guzel amina koyan baska bir sampuan gormedim ben. skipation'i cok yuksek.


  • lorenzen  (06.02.13 22:40:55) 
ecnebilerde no-poo dedikleri şampuan yerine karbonat kullanma akımı var.

bir de defne sabunu iyi geliyor diyorlar.
  • goldentitan  (06.02.13 22:43:22) 
kepeğin tek çözümü,durulama suyuna 3te 1 oranına elma sirkesi. elma sirkesi bu konuda oldukça iyi. ayrıca saçınızın parlaklığını da artırır.


  • pelinn.  (06.02.13 22:54:29) 
dostum clear men benim sorunumu 1 ay içinde çözmüştü. 2-3 sene onu kullandım. Sonra saçlarım dökülmeye başladığı için bıraktım. Doktor, önce "pirdolin" sonra da "blue cap" adında şampuanlar yazdı. Her gün yıkarsam pek sorun olmuyor genelde ama yüzde yüz de geçiriyor desem yalan olur. Arkadaşım da head & shoulders kullanıyor ve hiç sorunu yok. Ama bu olay zaten kişiye göre değişiyor.


  • midheaven  (06.02.13 22:57:50) 
beyler bu konuda benden çok çile çeken yoktur. o yüzden arkanıza yaslanın ve dikkatlice dinleyin.. öncelikle şunu söyleyeyim;

ketoral, sebamed, zetion vb. gibi reçete ile satılan ilaçların canı cehenneme.. tabi bilemiyorum herkesin cildi aynı değil.. yağlısı var, kurusu var..

-kepekten kurtulmak istiyorsan ilk olarak uzun saça veda edeceksin..
-sonra üniversite yıllarında tanıştığım aşağıdaki şampuanı kullanacaksın.. en yakın markete git mentol içeren clear unutma! clear for man!

saigonfmcg.com

-geldik en bomba konuya;
peder bey bundan 2 sene önce beni jaxa fresh massage hair tonic isimli ürünle tanıştırdı..

www.kuaforcarsisi.com.tr

bu öyle bir şey ki saçı yıkadıktan sonra eline bulaşık eldiveni giyip kafana 1 avuç kadar masaj yapıyorsun.. burada bulaşık eldivenini giyip giymemek sana kalmış.. üründe çok deli tonik bulunuyor.. ( nane şekeri yedikten sonra içimize hava çekince yanma hissi gelir onu kafanda hisset ) saçına sürdükten 2-3 dakika sonra hafif yanma ve bunun yanında deli dehşet hava akımı hissedersin.. ha tekrarlıyorum eldiven vs. koruma önlemi almazsan ellerin cayır cayır yanar.. aynı şekilde saçına da çok sürme..

unutma kepeği geçirmek için ( tecrübe ile sabit ) 3 unsur var;
-kısa saç tıraşı
-jaxa fresh massage hair tonic
-clear for man ( mentollü )

sonuç;
a1302.hizliresim.com
  • synche  (06.02.13 23:22:24 ~ 23:31:08) 
cilt sorunu sözkonusu olduğunda bunun belli bir standardı yoktur ama head and shoulders intensive treatment'ı bizzat kullandım ve son yılların en büyük icatlarından biri diyorum. iki kişiye önerdim ve onlarda da varolan kepek sorunu sona erdi. resmen ilk yıkamadan itibaren farkı ortaya koyuyor. hatta ben 5-6 yıkamadan sonra bir daha kullanma gereksinimi duymadım. yaklaşık 2 aydır da sorun yok.


  • holydreamer  (07.02.13 18:11:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.