[]

bisikletle sahilde gezmek isteyen ama yapamayan birine yol gösterin

kenardan kenardan avrupa yakasını bisikletle turlayacağım. düşündüğüm rota galata köprüsünden rumeli kavağına kadar.

fakat ben allahın cezası beylikdüzünde yaşıyorum. bu bisikleti katlayıp cebime de koyamadığım için nasıl götürebilirim bir yol gösterin bana. ne metrobüs alıyor ne otobüs alıyor. alan otobüs var mı? nasıl götüreyim ben bunu?

bir ara rota falan çizdim ta topkapıya kadar doğru düzgün yol yok beylikdüzünden, olsa gideceğim.

 
bu arada bisiklet için de bir akbil basarsan almıyorlar mı yine de ?


  • zgn  (06.02.13 15:05:38) 
Metrobüsün alması lazım doğru saatlerde çıkarsan.


  • roket adam  (06.02.13 15:05:39) 
abi beylikdüzünden sahil kenarına yol yok, ta küçük çekmecede var biraz, sonra yine içlere doğru kıvrılıyor, ara sokaklardan çıkıyorsun sahile ama maalesef düzenli bir şerit halinde gitmiyor. araya limanlar fabrikalar falan giriyor kimi yerde.

bisiklet için akbil basmayı denemedim, onu soracağım.

metrobüse de soracağım yine. belki saatler esneklik gösterirler.
  • thracian  (06.02.13 15:12:26) 
(git: fadike.com


  • celik comak  (06.02.13 15:25:41) 
otobüse bisiklet almıyorlar. metrobüste de çok absürd saatlerde binebiliyordun ama hatırlamıyorum şu an.


  • kronik  (06.02.13 15:25:45) 
moral sıfır yeminle.


  • thracian  (06.02.13 15:29:58) 
Beylikdüzü'nde kalıcıysan ve bisiklete binmek istiyorsan, katlanan bisiklet için para biriktirebilirsin. Uygun fiyata modeller de mevcut. Katladıktan sonra otobüse ve metrobüse de binebilirsin.


  • kronik  (06.02.13 15:33:38) 
katlanabilir bir bisiklet edinirseniz otobüs ve metrobüs'e çok rahat sokarsınız ancak onlarda bir hayli pahalı.


  • canseven  (06.02.13 15:38:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.