[]

flash videoları dahi açamayan netbook

merhaba,
arkadaşımın bir netbook.u var. özelliklerini bilmiyor, bilgisayar da yanımda olmadığı için kontrol edemiyorum. fakat oldukça kullanışsız. yine de youtube da video izlerken bile takılması mümkün mü? en kötü bilgisayar bilgisayar bile 240, 320p videoyu açabilmeli diye düşünüyorum.

muhtemelen eski bi alet.
k-lite codec yüklü. driverlerini kontrol ettiğimde ses kartı vs gibi şeylerin güncel versiyonları çıkmıştı. henüz kurmadım. onların etkisi olabilir mi?

 
netbook adı üstünde. eskiden aldıysa bir de olma ihtimali var bu olayın.


  • nickiyle oynayan yazar  (05.02.13 23:49:01) 
flash videolar bile diyorsun ya, flash videolarda kasmasi normal. flash video dedigin kastirir zaten :) benim eski netbook'da da ayni problem vardi. kasardi ama oynatirdi. ileri falan saracak olursan kismen dururdu vs. kisaca normal. driverla duzelecek bir sorun yok. belki flash player guncel degilse ve antivirus gibi bir seyler varsa onu kaldirarak biraz rahatlarsiniz. bir de chrome yerine ie veya firefox ile deneyin. chrome'un kendi flash'i bazen sorun cikariyor.


  • entrapmen  (05.02.13 23:51:31) 
İçinde Windows 7 Starter ile falan geldiyse ve 1 GB Ram varsa felaket kasıyordur. Bende de var bir adet. Gittim Kubuntu yükledim epey ferahladı makina. 1 GB daha bellek eklemek de göz çıkarmaz ayrıca.


  • rosencruz  (06.02.13 02:06:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.