[]

hocam.com denen sümsük siteden üyelik silmek ama nasıl?

yaklaşık 4 sene önce bi boka benzetip üye formu doldurmuştum. daha üye bile olmadım ama zırt pırt mail atıp duruyorlar, profilinizi tamamlayın bok püsür.. siteye girdim üyelik silme şeysi aradım o da görünmüyor. bi yardım edin binalarını basasım var kodumun itlerinin

ek, bu .ikiklerin mail listesinden çıkın linkini kullandığım halde mail geliyor


 
maalesef üyeliğin onaylanmadığı sürece hesap silemiyorsun. aynı dert bende de var, hatta daha 3 gün önce gönderdiği maillerini spam olarak bildirdim, alayı spam kutusuna düşüyor artık. gmail, belli bir limit üzerindeki herkes o göndericiyi spam olarak işaretlerse onu global spammer olarak işaretliyor, o yüzden ne kadar kişi spam olarak işaretlese o kadar iyi.

ve mail listesinden çıkış linki bi boka yaramıyor evet. mail listesinden çıkış isteğinizi inceleyeceğiz diye saçma sapan bir şey mi olur yahu, anında çıkaracaksın.
  • corrado  (04.02.13 19:33:56) 
iletisim@hocam.com gibi bir adresleri vardır. atın durumunuzu söyleyin. yine olmadıysa gelin burada olmadı deyin. ticari itibarlarını zedeleyeyim sözlükte.


  • zgn  (04.02.13 19:34:45) 
normal bir ülkede mahkemeye verilir böyle salaklar. tşklr corrado.


  • ilkinci  (04.02.13 19:35:53) 
ben mail attım iletişim adreslerine, ne yüzsüz adamlarsınız la üniversite bitti sizin b.k gibi sitenizi napıyım silin lan beni gibisinden bi şeyler yazdım. o günden berri mail gelmiyor.


  • trajikomix  (04.02.13 19:37:19) 
zgn,
bi itibarları olduğunu sanmam. anlaşılan bu durumda çok kişi var. sözlük yazarı da değilim. bence siz şimdiden bi çalışma başlatın, bişey değişmeyecek olsa bile tepki vermiş olabilelim.

  • ilkinci  (04.02.13 19:38:10) 
spam mail olarak işaretle/engelle kendi mailinden


  • durdenist  (04.02.13 19:48:45) 
sitenin eski moderatörüyüm, senin gibi bir dolu mesaj alıyorduk ama cevap şu; silemezsin, dondurursun ancak.


  • kayranin kedisi  (04.02.13 19:52:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.